image

Nieuwjaar: neem de leiding over je sportieve voornemens!

Januari loopt ten einde en daarmee helaas ook de goede voornemens die we, ondanks onze inspanningen, hebben gemaakt. Bij Netsportique verwerpen we de "January Blues" en moedigen we je juist aan om een frisse start te maken en je sportieve voornemens weer op te pakken!

Er gaat niets boven een nieuw team om je te motiveren met de opwinding en steun van andere spelers, en Netsportique kan je voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt!

Als je een heel team moet motiveren na de pauze, zal ons assortiment voetbaltrainingsapparatuur je inspireren om oefeningen opnieuw uit te vinden en je spelers nieuwe energie te geven. Op zoek naar nieuwe leden voor het komende seizoen? Gebruik opblaasbare voetbalpoppen voor een authentieke, leuke ervaring en vergroot je kansen om nieuwe spelers aan te trekken! Een goed opgebouwd trainingsprogramma en een coach die graag de nieuwste en origineelste uitrusting gebruikt, zijn de sleutels tot succes als je je spelers naar de top van de pool en naar de overwinning wilt brengen!

Je speelt basketbal en wilt in de vakantie thuis oefenen, omdat zonder wekelijkse training je niveau is gedaald: je hebt slijtvast trainingsmateriaal nodig. Netsportique heeft precies wat je nodig hebt! In deze ietwat deprimerende periode na de kerstvakantie moet je profiteren van kortingen op sportartikelen om je goede voornemens waar te maken! En weer in topvorm te komen.

Ben je meer een handbalfan? We hebben handbaldoelen in verschillende maten en modellen: pop-up doelen die gemakkelijk op te vouwen en op te bergen zijn in een handomdraai! Ideaal om mee te nemen naar vrienden, om mee te nemen op familie-uitjes, op vakantie, of om in de tuin te spelen - het kan allemaal! Als je meer geïnteresseerd bent in vaste doelen, kijk dan eens naar ons assortiment uPvc handbaldoelen, de officiële maat voor minihandbal: 2,4 x 1,7 of de standaardmaat: 3 x 2. Je hebt ook een ruime keuze aan trainingsmateriaal om je in beweging te houden!

Voor kleinere clubs met een krap budget, kijk eens naar onze trainingsproducten: behendigheidsladders, kegels en vloermarkeringen om je spelers te organiseren en te begeleiden. Je kunt rechtstreeks bij ons een offerte aanvragen om te profiteren van de 10% korting voor clubs door hier te klikken.

Mis als individu niet de kans om 10% korting te krijgen op je eerste bestelling door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, die je op de hoogte houdt van al onze promoties! Moge 2019 een geweldig jaar worden voor jou en je team!

Wees voorzichtig

Het Netsportique team

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.