image

Rugby

Rugby is "STERKTE"

Wat is een rugbyteam zonder een sterke basis? Kies Netsportique voor stevige palen - deze zijn niet alleen veilig, maar ook extreem robuust. In de tussentijd blader je door onze oefenapparatuur om je spelers op scherp te houden!

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Rugby goal palen

Bij Netsportique staan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Netsportique levert rugby goal palen die voldoen aan de Europese Norm EN 748 en die, zoals u van ons gewend bent, van goede kwaliteit zijn.
Onze rugby goal palen worden onder andere gebruikt door rugby clubs en voor rugby toernooien.
Wij leveren rugby goal palen in 2 verschillende hoogten. Zo kunt u bij ons een rugbygoal bestellen met rugby goal palen van 8m en 11m hoogte.
Trainingsmateriaal rugby kopen?
Wilt u professioneel trainingsmateriaal voor uw rugbytraining kopen? Ook daarvoor bent u bij Netsportique aan het juiste adres. Ons rugby trainingsmateriaal voldoet aan de Europese Norm 749. Wij leveren horden, coördinatieladders, rebounders (oftewel tsjoeks) en markeerschijven.

Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze rugby artikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw rugby artikelen en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt.
Wilt u meer weten over onze rugby artikelen of heeft u een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Profiteer vandaag nog van het brede aanbod sportartikelen van Netsportique! Wij leveren goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.