image

Strandhandbal

Beachhandbal

Beachhandbal is een sport die veel lijkt op handbal, maar op het strand of in het zand gespeeld wordt. Het speelveld om beachhandbal te spelen is kleiner, omdat het rennen door het zand veel energie kost. De afmetingen van een speelveld voor beachhandbal zijn 27x12 m. Daarnaast is beachhandbal een echte teamsport. Van de spelers van beachhandbal wordt veel samenwerking gevraagd, aangezien de bal niet kan stuiteren in het zand.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Beachhandbal artikelen kopen?

Netsportique levert professionele beachhandbal artikelen. Onze beachhandbal artikelen voldoen aan de Europese Norm EN 749 en 749A (betreffende beachhandbaldoelen). Netsportique levert zowel doelen voor het spelen van beachhandbal als beachhandbalnetten.Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Uiteraard geldt dit ook voor onze beachhandbaldoelen en onze beachhandbalnetten, die u online kunt kopen op de website van Netsportique. Deze beachhandbalgoals en beachhandbalnetten zijn speciaal ontworpen voor het spelen van beachhandbal en zijn gemaakt in overeenstemming met de eisen en wensen van de ‘Franse Handbal Federatie’. Dit laat wel zien dat onze beachhandbal artikelen, net als al onze andere sportartikelen, sterk, bestendig en van hoogwaardige kwaliteit zijn.Onze beachhandbaldoelen, ook wel beachhandbalgoals of strandhandbaldoelen genoemd, worden vastgezet door middel van grondpotten die wel 30 cm diep zijn. Dit zorgt voor een perfecte stabiliteit van het handbaldoel. De afmetingen van de beachhandbalgoal zijn identiek aan de afmetingen van een normaal handbalgoal, namelijk 3 x 2m.Netsportique levert ook beachhandbalnetten. Deze beachhandbal doelnetten zitten niet bij het beachhandbaldoel inbegrepen. Op deze manier kunt u zelf een beachhandbalnet kiezen met de draaddikte die u wenst.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.