image

Volleybal

Volleybal is "TEAM SPIRIT"

Als je vertrouwt op je teamgenoten om een ​​aanval te starten, heb je een volleybalset nodig waarop je kunt rekenen. Ontdek Netsportique voor indoor- en beachvolleybaluitrusting die wordt gekenmerkt door design, robuustheid en duurzaamheid. Van netten tot scheidsrechtersstoelen vindt u alles voor training, ontspanning of professioneel gebruik en dit alles tegen onverslaanbare prijzen.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Volleybal artikelen kopen?

Netsportique is een leverancier van professionele volleybal artikelen die voldoen aan de Europese Normen EN 1270 en EN 790. In ons assortiment hebben we een breed scala aan volleybal artikelen, zoals volleybalpalen, volleybalnetten en verschillende trainingsmaterialen voor volleybal.Aangezien kwaliteit en duurzaamheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, kunt u ervan verzekerd zijn dat al onze volleybal artikelen, zowel onze volleybalnetten als onze volleybalpalen, van goede kwaliteit zijn.

Volleybalnet

In onze webshop kunt u verschillende modellen volleybalnetten vinden, die bevestigd kunnen worden aan al onze verschillende soorten volleybalpalen. Wij leveren volleybalnetten die geschikt zijn voor volleybalclubs en voor het spelen van wedstrijden, maar daarnaast hebben wij ook volleybalnetten in ons assortiment die geschikt zijn voor mensen die op beginnerniveau spelen. Het feit dat wij een heel divers klantenbestand hebben en dat zowel professionele volleybalclubs, scholen en universiteiten, als particulieren hun vertrouwen in de volleybalnetten van Netsportique heeft gezet, toont aan dat wij bij iedere vraag een aanbod hebben.Aangezien kwaliteit en duurzaamheid voor ons van groot belang zijn, zijn al onze volleybalnetten van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de volleybalnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere volleybalnetten met een wat dunnere draaddikte. Wij adviseren u om uw volleybalnet te kopen gebaseerd op uw spelniveau. Als u af en toe eens een potje volleybal speelt voor uw plezier op beginnerniveau, voldoet een trainingsvolleybalnet. Wanneer u echter een volleybalnet wilt kopen voor een volleybalclub of voor het spelen van wedstrijden, raden wij u een volleybalnet met een dikkere draaddikte aan.De maten van onze volleybalnetten voldoen aan de Europese Normen.Ons beste en stevigste volleybalnet heeft een draaddikte van 3 mm, en is rondom geheel verstevigd met een band van PVC. Dit zorgt voor een enorm grote duurzaamheid van het volleybalnet. Dit volleybalnet is geschikt voor toernooien. Dankzij het feit dat onze volleybalnetten UV-bestendig zijn, kunt u ze met een gerust hart buiten laten hangen, zonder bang te zijn dat ze door het zonlicht zullen verkleuren of verbleken.

Volleybalpalen

Netsportique levert volleybalpalen, die speciaal ontworpen zijn voor het spelen van volleybal. Wij hebben volleybalpalen die geschikt zijn voor het spelen van volleybalwedstrijden op hoog niveau en voor professionele volleybal, maar ook volleybalpalen die geschikt zijn voor volleybaltraining. Daarnaast kunt u kiezen tussen ronde of vierkante volleybalpalen.Onze vaste volleybalpalen worden geleverd inclusief grondpotten. Wij leveren echter ook verplaatsbare volleybalpalen, die met schroeven aan de grond bevestigd kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn de volleybalpalen die Netsportique levert van hoogwaardige kwaliteit, net zoals al onze andere sportartikelen.

Beachvolleybal

In ons assortiment hebben wij een beachvolleybalnet en beachvolleybalpalen. Deze sportartikelen zijn onmisbaar voor het hebben van veel speelplezier op het strand!

Trainingsmateriaal

Ons aanbod van volleybal artikelen bestaat niet alleen uit volleybalpalen en volleybalnetten. Wij leveren ook trainingsmateriaal voor volleybal, waaronder een ball catcher, een spronghoogtemeter, grondmarkering, coördinatieladders, en volleybal trainingssets.Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze volleybalnetten, volleybalpalen en al onze andere volleybal artikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw volleybal artikelen zo snel mogelijk in huis hebt.Profiteer vandaag nog van het brede aanbod sportartikelen van Netsportique! Wij leveren goede kwaliteit voor een mooie prijs!Wilt u meer weten over onze volleybal artikelen? Heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.