image

Tennis

Tennis is "la Classe"

Bij tennis zijn kwaliteit en design alles. Aanpasbare producten die zich richten op duurzaamheid, weersbestendigheid en design. Personaliseer uw producten om uniek te zijn en laat het merk Carrington uw club naar de top brengen.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Tennis

Wij verkopen professionele tennis artikelen, waaronder professionele tennisnetten, tennispalen, windschermen / winddoeken, trainingsmateriaal voor tennis en inrichtingsmaterialen, waaronder scoreborden, scheidsrechterstoelen, etc. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van tennisnetten en tennispalen. Ongeacht of u een tennisnet of tennispalen wilt kopen voor een tennisclub, als particulier, voor een publieke plaats of een gymzaal, dankzij ons brede aanbod vindt u bij ons het tennisnet en de tennispalen waar u naar op zoek bent! Wij hechten zeer veel belang aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze tennis artikelen en al onze andere sportartikelen. De tennispalen van het wereldberoemde merk Carrington worden vaak gekozen voor internationale tennistoernooien. Netsportique heeft ook tennispalen in het assortiment van het merk Carrington. Het spreekt voor zich dat deze tennispalen van enorm goede kwaliteit zijn, net zoals al onze andere tennis artikelen en sportartikelen.

Tennisnet

Netsportique heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van tennisnetten. Daarom heeft u bij ons een grote keuze tussen verschillende tennisnetten met verschillende draaddikten. Wij leveren tennisnetten die geschikt zijn voor professionele tennissers, maar ook voor amateur tennissers. Aangezien kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, zijn al onze tennisnetten van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de tennisnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere tennisnetten met een dunnere draaddikte. U kunt de draaddikte van het tennisnet kiezen in overeenstemming met het niveau waarop u tennis speelt. De tennisnetten die geschikt zijn voor tennistraining zijn fijnere tennisnetten met een dunnere draaddikte, terwijl de tennisnetten met een dikkere draaddikte zeer geschikt zijn voor tennisspel op professioneel niveau. Al onze tennisnetten zijn extra verstevigd aan de onder­ en zijkanten voor extra weestand volgens de Europese normen. Daarnaast hebben wij ook tennisnetten in ons assortiment met een dubbele maas over het gehele net of met een dubbele topmaas, wat het tennisnet extra sterk maakt op de plaats waar de tennisbal het meest tegen het tennisnet aan geslagen wordt. Volgens de officiële richtlijnen moeten professionele tennisnetten een donkere / sombere kleur hebben. De bovenband en adjusterband moeten echter wit zijn. Al onze tennisnetten voldoen aan deze eis. U kunt de tennisnetten die u bij Netsportique koopt buiten laten hangen zonder dat ze door het zonlicht zullen worden aangetast. Al onze tennisnetten zijn namelijk UV-bestendig, waardoor ze niet zullen verkleuren door zonlicht. Wilt u een kwalitatief goed tennisnet kopen? Bij Netsportique heeft u ruime keuze tussen verschillende soorten tennisnetten van hoge kwaliteit. Netsportique is dus DE site voor de aankoop van uw tennisnet.

Tennispalen

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in de levering van tennisnetten, zijn wij ook gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardige tennispalen. Wilt u tennispalen kopen? Netsportique biedt u een brede keuze. Wij leveren aluminium tennispalen die zeer geschikt zijn voor tennistrainingen en het gebruik in tennisclubs. Daarnaast zijn sommige tennispalen in ons assortiment ook geschikt voor toernooien. Zo leveren wij tennispalen van het wereldberoemde merk Carrington, een merk dat vaak wordt gekozen voor internationale toernooien. Het spreekt voor zich dat deze tennispalen van zeer goede kwaliteit zijn, net zoals alle andere tennispalen en sportartikelen die wij verkopen.

Trainingsmateriaal, inrichtingsmaterialen en windschermen

Ons aanbod van tennis artikelen bestaat niet alleen uit tennispalen en tennisnetten. Wij leveren ook trainingsmateriaal voor tennis, waaronder een ruime keuze uit rebounders (ook wel tsjoeks genoemd) voor het trainen van uw tennisvaardigheden, grondmarkering en een tennis trainingsset. Daarnaast leveren wij ook windscherm tennisdoeken in verschillende afmetingen. Dankzij deze tennis windschermen kunt u tennis spelen zonder gehinderd te worden door de wind, aangezien deze windschermen speciaal voor dit doel ontworpen zijn. In ons assortiment hebben wij ook ander tennis inrichtingsmateriaal, zoals scheidsrechtersstoelen, scoreborden en andere tennis artikelen die onmisbaar zijn bij het spelen van tennis.

Tennis artikelen

Aangezien kwaliteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staan zijn alle tennis artikelen die wij leveren van een hoge kwaliteit. Dit geldt zowel voor onze tennispalen en tennisnetten, maar ook voor het tennis trainingsmateriaal, de tennis windschermen en alle andere tennis inrichtingsmaterialen.Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze tennisnetten, tennispalen en al onze andere tennis artikelen en sportartikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw tennis artikelen en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt.Wilt u meer weten over één van onze tennis artikelen? Heeft u een specifieke vraag of een specifieke wens? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.