image

Voetbal

Alle voetbaluitrusting

Ben je een professionele voetbalclub op zoek naar de beste, stoerste en duurzaamste voetbaluitrusting, of gewoon enthousiaste ouders op zoek naar het perfecte voetbaldoel voor in de tuin? Netsportique is de referentiesite voor alle voetbalspullen. Onze producten zijn ontworpen met robuuste materialen, om leven en veiligheid te brengen waar je ook speelt. Voetbalfans, zoek niet verder: geef je spelers de beste sportuitrusting. Je zult zeker de kwaliteit van de training verbeteren, zodat je beter kunt presteren op het veld.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Voetbaltrainingsmateriaal van hoge kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar wat plezier met je vrienden en familie, of je professionele voetbaluitrusting wilt upgraden, je vindt het hier:

Grote uitrusting (11-a-side voetbalkooien voor professionals of voetbaldoelen in de tuin, bijvoorbeeld)

Kleine trainingsuitrusting (vrije trappen, voetbalnetten, enz.)

Je vindt hier alles wat je nodig hebt! We garanderen de kwaliteit van onze uitrusting, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

Of je nu de voorzitter van een voetbalclub bent, een voetbaltrainer of -coach, of de ouders van voetballers in de dop, wij hebben een breed assortiment producten dat aan je behoeften voldoet en dat zowel functioneel als betaalbaar is: van voordelige voetbaluitrusting tot topuitrusting. We bieden onze producten aan tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Van voetbaldoelen en trainingsmateriaal tot tuinnetten, alles staat online om het winkelen te vergemakkelijken.

Voetbaldoelen gebruikt door Ligue 1 clubs

Droom je ervan om in de Premier League, op een trainingscentrum of bij Europese clubs tespelen? Gun jezelf dezelfde uitrusting. Onze voetbaldoelen worden gebruikt door academies en Ligue 1 clubs over de hele wereld en staan bekend om hun hoge kwaliteit.

Al onze doelmaten voldoen aan de normen van de federale autoriteiten. Ze voldoen aan EN748 en EN749 (voetbaldoelen).

We hebben 3 formaten doelen, om te spelen :

voor 11 spelers: 7,32 x 2,44 m

voor 8 spelers: 6 x 2,1 m / 5 x 2 m

en onze 5-a-side voetbaldoelen zijn verkrijgbaar in : 4 x 2 m / 3 x 2 m

Voetbalnetspecialist: een ruime keuze

Hoewel Netsportique oorspronkelijk alleen voetbalnetten maakte, besloot het sportmerk, gezien het grote succes van de voetbaluitrusting, uit te breiden en specialist te worden in de ronde bal.

Daarom hebben we een breed assortiment voor al je doelen. Netten voor 11-a-side voetbal: stadion- of trapeziumvormig, wit of tweekleurig, we willen dat onze netten passen bij de kleuren van je club.

Geef je spelers de beste uitrusting voor hun voetbaltraining

We hebben de veiligheid van de uitrusting van voetbaltrainers tot onze prioriteit gemaakt. We weten wat er op het spel staat en we willen de prestaties van je spelers op het veld maximaliseren, dus we kunnen je alle voetbaluitrusting bieden die je nodig hebt. We combineren veiligheid, robuustheid en kwaliteit zodat je spelers kunnen trainen met de bal aan hun voeten in de best mogelijke omstandigheden om hun wedstrijden te winnen.

We bieden producten voor training van U6 / U7 (pitchounes) tot senior categorieën, die verstelbaar zijn, om je oefeningen te intensiveren en altijd het beste uit je spelers te halen.

Onze andere uitrustingen en accessoires voor het veld

  • Het essentiële element: de voetbal. Je vindt zeker de zeldzame parel tussen onze selectie ronde ballen.
  • Nieuw, geavanceerd materiaal: voetbalwerpers, voetbalpoppen voor training, horden, noppen, enz.
  • Het ultieme in teamsporten: Bubble voetbal zodat je in je eigen bubbel kunt kruipen en plezier kunt maken met je vrienden.
  • Andere veldaccessoires en sportartikelen nodig? Netsportique heeft precies wat je nodig hebt: van hoekpalen tot veldmarkeringen of haringen en kegels, je hebt de keuze om jezelf goed uit te rusten.

Elk jaar voegen we nieuwe producten toe aan onze catalogus, zodat we ons kunnen aanpassen aan jouw behoeften en een assortiment kunnen bieden dat even compleet als gevarieerd is.

We richten ons op kwaliteitsuitrusting voor voetballers: onze pluspunten

Powershot: het referentiemerk voor je voetbaltraining! Sinds 2014 ontwikkelen we kwaliteitsdoelen en -materiaal voor voetballers. Al onze POWERSHOT® doelen hebben 2 jaar garantie.

Onze sterke punten : alsfabrikant van sportuitrustingen hebben we een breed scala aan producten, om te voldoen aan alles wat je voetbalclub nodig heeft. Onze producten worden geproduceerd volgens Europese normen, dus we kunnen altijd topkwaliteit garanderen.

Vragen: als je speciale vereisten hebt voor je voetbalclub, stuur ons dan een berichtje op info@netsportique.fr. We helpen je graag verder. We hechten veel belang aan onze klantenservice.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.