image

Strandvoetbal

Beach Soccer is "ONVOORSPELBARE"

Voetbal op zand - dat is strandvoetbal. Maar onderschat niet - strandvoetbal gaat niet alleen over talent en vaardigheid, maar ook over kracht en balans. Als je niet hard genoeg traint, verslindt de gravelbaan je kracht. Dus, geef alles!

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Beach soccer

Beach soccer, ook wel strandvoetbal genoemd is een voetbalspel dat op een speelveld op het strand of in het zand gespeeld wordt. Beach soccer is een zware sport, omdat het rennen door het zand vermoeiend is. Beach soccer is een sport die een grote behendigheid vraagt van zijn spelers en vaak worden er hoogstandjes gebruikt om de bal in de lucht te houden.

Beach soccer doel

Netsportique levert professionele beach soccer goals. Onze beach soccer artikelen voldoen aan de Europese Norm 748 (betreffende beach soccer doelen). Dankzij ons aanbod in strandvoetbaldoelen die speciaal zijn ontworpen voor het spelen van beach soccer, kunt u straks genieten van deze sport!
Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Uiteraard geldt dit ook voor onze beach soccer doelen. Deze beach soccer doelen, ook wel strandvoetbaldoelen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor het spelen van beach soccer. Onze beach soccer doelen zijn vervaardigd van aluminium, waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen de kracht van harde schoten tijdens het spelen van beach soccer. Onze beach soccer goals zijn zeer sterk, bestendig en van hoogwaardige kwaliteit.De meeste strandvoetbaldoelen in ons assortiment zijn geel van kleur. Eén beach soccer doel hebben we ook in de kleuren rood/wit. We hebben verschillende maten beach soccer doelen, aangepast aan de verschillende niveaus waarop beach soccer gespeeld kan worden. Wanneer u een beach soccer voetbaldoel wilt kopen voor een wedstrijd tussen volwassenen, raden wij u het grotere beach soccer goal aan. Wanneer u echter op zoek bent voor een beach soccer doel voor beach soccer trainingen of voor wedstrijden tussen kinderen en tieners, voldoet een klein beach soccer voetbaldoel.Ons vast beach soccer voetbaldoel, wordt in het zand vastgezet door middel van grondpotten die wel 30 cm diep zijn. Dit zorgt voor een perfecte stabiliteit van het strandvoetbaldoel. Deze vaste beach soccer goals zijn perfect geschikt voor trainingen, wedstrijden of competities.Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze beach soccer doelen, maar ook onze andere sport artikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw strandvoetbaldoelen en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt. 

Wilt u meer weten over onze beach soccer goals of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.