image

Voetbalnet

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Voetbalnetten kopen

Netsportique heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van voetbaldoelen en voetbalnetten. Daarom heeft u bij ons een grote keuze tussen voetbalnetten in verschillende maten en met verschillende draaddikten. Wij verkopen voetbalnetten die geschikt zijn voor amateur voetbaldoelen en professionele voetbalnetten die in een professionele voetbalwedstrijd gebruikt kunnen worden. Op deze manier kunt u bij ons het voetbalnet vinden dat aansluit bij uw wensen. Aangezien kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, zijn al onze voetbal doelnetten van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de voetbalnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere voetbalnetten met een dunnere draaddikte. De goede kwaliteit van onze voetbalnetten en onze voetbaldoelen staan garant voor urenlang speelplezier. Ditzelfde geldt voor alle andere voetbal artikelen die wij verkopen, zoals ons voetbal trainingsmateriaal.

Voetbalnetten voor senior voetbaldoelen, jeugd voetbaldoelen en mini voetbaldoeltjes

De afmetingen van een voetbalnet moeten altijd iets groter zijn dan de afmetingen van het voetbaldoel waar het doelnet in gehangen wordt. Dit zorgt ervoor dat het voetbalnet de voetbalgoal goed kan bedekken. De afmetingen van een voetbalnet voor een senioren voetbaldoel zijn 7,5x2,5 m (volgens de Europese richtlijnen voor voetbalnetten).  De afmetingen van een voetbalnet voor een jeugd voetbaldoel dat geschikt is voor het voetbal spelen in 7-tallen zijn normaalgesproken 6,1x2,15 m (volgens de Europese richtlijnen voor voetbalnetten). Er bestaan 2 verschillende officiële maten jeugd voetbaldoelen die geschikt zijn voor het spelen in 5-tallen. Men kan in 5-tallen spelen met een voetbaldoel van 4x2 m of met kan een voetbaldoel gebruiken van 5x2 m. Voor het voetbaldoel van 4x2 m is de officiële maat van het voetbalnet 4,1x2,15 cm. Voor voetbalgoals met afmetingen van 5x2 m is de maat van het voetbalnet 5,15x2,15 m. Netsportique voorziet in al deze officiele maten voetbalnetten. Daarnaast verkopen wij ook voetbalnetten voor kleine voetbaldoeltjes. Deze voetbal doelnetten zijn geschikt voor voetbaldoeltjes met een afmeting van 2,4 x 1,2 x 1m.

Voetbalnetten in de kleuren van uw club!

Bij ons is het mogelijk: een voetbalnet kopen in de kleuren van uw eigen voetbalclub! Kijk goed in ons assortiment. Bij verschillende voetbalnetten heeft u de optie voor een kleurkeuze. Deze voetbalnetten voldoen aan de Europese Norm EN-748 (betreffende voetbaldoelen). Hierdoor kunt u het voetbalnet in de kleuren van uw club zelfs in een WK voetbaldoel in het stadion gebruiken!

Voetbalnetten POWERSHOT

Als laatste wijzen we u graag op onze Forza & POWERSHOT voetbalnetten, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende maten. Deze voetbalnetten zijn bedoeld als reservemateriaal voor een Forza of POWERSHOT voetbalgoal, maar wanneer u een voetbalgoal heeft in een overeenkomstige maat kunt u het POWERSHOT voetbalnet hier ook in bevestigen. Wilt u een voetbalnet kopen? De website van Netsportique is DE juiste website voor u! Hier vindt u kwalitatief hoogwaardige voetbalnetten, voetbaldoelen en andere voetbal artikelen. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze voetbalnetten, maar ook onze andere sportartikelen zoals onze voetbaldoelen en voetbal trainingsmateriaal zo kort mogelijk te houden, zodat u de voetbalnetten en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt. Wilt u meer weten over onze voetbalnetten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.