image

Veldaccessoires

Veldmaterialen voor voetbalterrein

Netsportique heeft een breed assortiment aan sport artikelen. Natuurlijk leveren wij ook alle accessoires en veldmaterialen die u nodig heeft op het voetbalterrein.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws
Pagina's :
Pagina's :

Veldmaterialen voor voetbalterrein

Aangezien kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, zijn al onze voetbal artikelen van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor onze veldmaterialen voor het voetbalterrein. De voetbal artikelen, accessoires en voetbal veldmaterialen die wij u aanbieden zijn kwalitatief hoogwaardig en daarnaast betaalbaar.

Markeerwagen kopen?

Een strakke belijning van uw voetbalveld is een belangrijke basis voor het spelen van een potje voetbal. Wilt u een kalkwagen kopen? Kalkwagens en belijningwagens, ook wel markeerwagens genoemd, zijn een grote hulp bij het belijnen van voetbalvelden. Onze markeerwagens zijn kwalitatief hoogwaardig en zorgen voor een strakke belijning van uw voetbalveld.
In ons assortiment vindt u ook de verf die u nodig heeft voor de belijning van uw voetbalveld.

Dug-outs

Wij leveren ook prachtige dug-outs. Wij kunnen deze dug-outs leveren in verschillende maten, variërend tussen de 3 – 8m, geschikt voor 6 – 17 personen.
Daarnaast hebben wij zeer handige opvouwbare reservebanken in ons assortiment. Deze banken zijn op te zetten in een handomdraai en kunnen praktisch zijn voor aan de zijlijn van het voetbalveld.

Afschermnet voor achter voetbaldoel

Wij kunnen een afschermnet voor achter uw voetbaldoel speciaal voor u op maat maken. Dit afschermnet zorgt er voor dat de voetbal niet de weg opvliegt, of in een nabijgelegen tuin terecht komt. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze accessoires voor het voetbalterrein, maar ook onze andere voetbal artikelen zoals onze voetbaldoelen en voetbalnetten zo kort mogelijk te houden, zodat u uw voetbal artikelen en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt. 

Wilt u meer weten over onze veldmaterialen of heeft u een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.