image

Tennisnet

Tennisnet

De afmetingen van een professioneel tennisnet zijn als volgt: De lengte van een tennisnet is 12,70m en de hoogte 1,07m. Wanneer u het tennisnet ophangt moet de hoogte aan de zijkanten van het tennisnet 1,07m zijn. In het midden moet het tennisnet echter strak neer worden getrokken door middel van een adjusterband, zodat het tennisnet op deze plaats een hoogte heeft van exact 0,914m. Het tennisnet hangt dus niet recht, maar er is een verschil van meer dan 15 cm tussen de hoogte aan de zijkanten van het tennisnet en de hoogte in het midden van het tennisnet. Wilt u een adjusterband kopen voor uw tennisnet? Ook deze hebben wij in ons assortiment, zodat u uw tennisnet op de juiste hoogte kunt afstellen.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws
Pagina's :
Pagina's :

Tennisnet kopen?

Netsportique heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van tennisnetten. Daarom heeft u bij ons een grote keuze tussen verschillende tennisnetten. Wij hebben een heel divers klantenbestand, bestaande uit professionals, amateurs, tennis clubs, publieke instanties etc. Dit laat zien dat wij veel verschillende soorten tennisnetten leveren en dat wij bij iedere vraag een aanbod hebben. Wilt u dus een tennisnet kopen dat aansluit bij uw wensen? Bij ons bent u aan het juiste adres.Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij hechten er veel waarde aan dat de sportartikelen, en dus ook de tennisnetten en tennispalen, die u bij ons koopt lang bruikbaar zullen zijn en zo lang mogelijk in een goede staat blijven. Zoals u van ons gewend bent zijn dus ook onze tennisnetten en tennispalen van een uitstekende kwaliteit. Op deze manier kunt u veel speelplezier beleven aan onze tennisnetten en tennispalen. Alle tennisnetten van Netsportique zijn extra verstevigd aan de onder- en zijkanten.U kunt de tennisnetten die u bij Netsportique koopt gerust buiten laten hangen zonder bang te zijn dat uw tennisnet door het zonlicht zullen worden aangetast. Al onze tennisnetten zijn namelijk UV-bestendig, waardoor zij niet zullen verkleuren door zonlicht.Volgens de officiële richtlijnen moeten professionele tennisnetten een donkere / sombere kleur hebben. De bovenband en adjusterband moeten echter wit zijn. Al onze tennisnetten voldoen aan deze eis.De tennisnetten in ons assortiment kunnen bevestigd worden aan alle verschillende tennispalen in ons assortiment.

Draaddikte tennisnet

De tennisnetten in ons assortiment hebben verschillende draaddikten. Wij leveren tennisnetten die geschikt zijn voor professionele tennissers, voor amateur tennissers en voor tennis trainingen. Aangezien kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, zijn al onze tennisnetten van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de tennisnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere tennisnetten met een dunnere draaddikte.Wij adviseren u om de draaddikte van het tennisnet te kiezen in overeenstemming met het niveau waarop u tennis speelt. Wanneer u een tennisnet wilt kopen om een potje tennis te spelen voor het plezier, voldoet een tennisnet met een draaddikte van 2mm. Een tennisnet met een draaddikte van 2,5mm of 3mm is speciaal ontworpen voor het gebruik in tennisclubs en het spelen van tenniswedstrijden. Een tennisnet met een draaddikte van 3,5mm is een professioneel tennisnet, met een dubbele topmaas over de bovenste 6 rijen. Deze dubbele topmaas geeft het tennisnet extra versteviging op de plaats waar de tennisbal het meest tegen het tennisnet aangeslagen wordt. Dit tennisnet kan gebruikt worden in professionele competities.Al onze tennisnetten zijn van een hoge kwaliteit. Hetzelfde geldt voor onze tennispalen en onze andere tennis artikelen. Netsportique is dus de perfecte website voor het online kopen van uw tennisnet en tennispalen.Wij proberen de levertijd van onze verschillende tennisnetten, tennispalen en andere tennis- en sportartikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u de sportartikelen snel in huis hebt. Wilt u meer informatie over één van onze tennis artikelen? Heeft u een specifieke vraag of een specifieke wens? Twijfel niet, maar neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.