image

Voetbaldoel

Voetbaldoel

Een voetbalveld is maximaal 120m en minimaal 90m lang. De afmetingen van een professioneel voetbalgoal zijn: Lengte voetbaldoel = 7,32m, hoogte voetbaldoel = 2,44m. Wilt u online een professioneel senioren voetbaldoel kopen? Bij Netsportique bent u aan het juiste adres!

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Voetbaldoel 

Maar niet alle voetbalgoals hebben dezelfde afmetingen. De afmetingen van een voetbaldoel variëren namelijk, afhankelijk van de leeftijd van de spelers. Voor jonge spelers (pupillenvoetbal) zijn de afmetingen van een voetbalgoal bijvoorbeeld 6 x 2,10m. Zo’n voetbaldoel is geschikt voor het spelen in 7-tallen. De afmetingen van het speelveld voor pupillenvoetbal zijn: Lengte voetbalveld = 60/70 m, breedte voetbalveld = 45/55 m. De middencirkel heeft een straal van 6 m. Naast senioren voetbaldoelen hebben wij ook jeugd voetbaldoelen in ons assortiment die geschikt zijn voor pupillenvoetbal of het spelen van een potje voetbal in 7-tallen.

Voetbaldoel van PVC-U / Verplaatsbare voetbaldoelen

De producten die bij ons in de schijnwerpers staan en waar wij ons in gespecialiseerd hebben, zijn onze voetbaldoelen en kooidoelen. Wij bieden verschillende voetbaldoelen die ontwikkeld zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en voor voetbalspel op alle verschillende niveaus. Wilt u een professioneel voetbaldoel kopen of bent u juist op zoek naar een amateur voetbalgoal? Voor beiden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij een enorm aanbod in voetbaldoeltjes voor kinderen, jeugd voetbaldoelen voor het spelen in 5-tallen of 7-tallen, (ook wel mini-pupillenvoetbal en pupillenvoetbal genoemd) en senioren voetbaldoelen voor het spelen in 11-tallen. Ons assortiment voetbalgoals bevat voetbaldoelen van het merk POWERSHOT (voorheen Forza). Deze verplaatsbare voetbaldoelen zijn vervaardigd van PVC-U en zijn weerbestendig. U kunt dit voetbaldoel dus het hele jaar buiten laten staan, zonder dat u het af hoeft te breken en op hoeft te ruimen. Daarnaast zijn deze voetbaldoelen UV-bestendig. PVC-U is een variatie op het materiaal PVC. Deze voetbalgoals hebben dezelfde flexibiliteit als PVC, maar zijn veel sterker. De reden hiervoor is dat, in tegenstelling tot de klassieke voetbaldoelen van PVC, onze voetbalgoals van PVC-U geen plastic bevatten. In vergelijking met andere voetbaldoelen is dit voetbaldoel zeer gemakkelijk te onderhouden. Wanneer u de voetbalgoal van tijd tot tijd lichtjes afneemt met een doek, is dit ruimschoots genoeg om ervoor te zorgen dat het voetbaldoel in goede staat blijft en niet aangetast wordt door sporen van grond of vochtigheid. Dankzij dit kunnen deze voetbalgoals het hele jaar buiten blijven zonder aangetast te worden door het weer, zodat u het hele jaar door speelplezier kunt hebben met deze voetbaldoelen. Zoals u kunt zien kennen deze voetbaldoelen veel voordelen en is het een kleine revolutie in de markt van voetbaldoelen. Onze POWERSHOT voetbalgoals zijn perfect geschikt voor het spelen van een potje voetbal in de tuin, maar worden daarnaast ook ingezet bij trainingen van professionele voetbalclubs, zoals ‘Olympique Lyon’, ‘FC Bayern München’ en de Franse voetbalbond (de FFF), een bewijs van de hoge kwaliteit van onze voetbaldoelen.  De POWERSHOT voetbalgoals zijn ook geschikt voor voetbaltrainingen van senioren en voor jeugdvoetbaltrainingen. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod in mini voetbaldoeltjes. Deze voetbaldoeltjes zijn geschikt om in de tuin te plaatsen, voor kinderen die een balletje willen trappen of voor het spelen van een potje voetbal met vrienden. Wilt u een praktisch, gemakkelijk te onderhouden en relatief goedkoop voetbaldoel kopen? Kies voor POWERSHOT!

Aluminium voetbaldoel en stalen voetbaldoel

Wij leveren natuurlijk ook voetbaldoelen van aluminium en staal. Deze voetbalgoals zijn sterker. Wij leveren verschillende modellen voetbaldoelen van aluminium, waaronder voetbaldoelen die geschikt zijn voor professionele voetbalclubs en voor amateur clubs. In ons assortiment hebben we onder andere voetbaldoelen met glijbeugels, WK kooi voetbaldoelen en verplaatsbare voetbaldoelen. Dit aanbod aan voetbalgoals is vervaardigd van aluminium, een materiaal dat zorgt voor een lange duurzaamheid van het voetbaldoel. U kunt deze voetbaldoelen het hele jaar buiten laten staan. Voetbalgoals van aluminium zijn duurzaam en erg sterk. Ook deze voetbaldoelen leveren wij in veel verschillende maten (waaronder kleine voetbaldoeltjes voor kinderen) en voor verschillende spelniveaus. Netsportique is een specialist in de levering van voetbaldoelen en dus de perfecte website voor de aanschaf van uw voetbaldoelen en andere voetbal artikelen. Wanneer u online een voetbaldoel, voetbaldoeltje of voetbalkooi wilt kopen, bent u op onze website dus aan het goede adres. Als u in het buitenland woont, kunt u ook zoeken naar “Fuβballtore” op onze Duitse website, “But de Foot” op onze Franse website, “Portería de fútbol” op onze Spaanse website of “Porte da calcio” op onze Italiaanse website.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.