image

11-a-side voetbaldoel

Voetbaldoel

Wij verkopen professionele voetbaldoelen die voldoen aan de Europese Normen EN 748 en EN 749 (betreffende voetbaldoelen). Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige voetbaldoelen en kooidoelen.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Voetbaldoel

We leveren een breed scala aan voetbaldoelen, waaronder professionele voetbaldoelen die in een stadion geplaatst kunnen worden, verplaatsbare voetbaldoelen, inklapbare en opvouwbare voetbaldoelen en voetbaldoeltjes voor kinderen. Wij bieden veel verschillende voetbaldoelen die ontwikkeld zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en voor voetbalspel op alle verschillende niveaus. Wilt u een aluminium voetbaldoel kopen? Wij leveren professionele aluminium voetbaldoelen die in stadions geplaatst kunnen worden en daarnaast leveren wij ook kwalitatief goede voetbalgoals voor amateurs. Ook wanneer u op zoek bent naar een verplaatsbaar voetbaldoel zult u bij ons niet teleurgesteld worden. Voetbaldoelen die vervaardigd zijn van aluminium zijn erg sterk en bovendien zijn deze goals duurzaam.

WK kooidoel

Wilt u een nieuw WK kooi voetbaldoel kopen om uw stadion mee uit te rusten? Op onze website bent u aan het goede adres! Onze WK kooidoelen zijn vervaardigd van aluminium, waardoor deze voetbalgoals extra sterk en duurzaam zijn. U kunt deze WK kooi voetbaldoelen het hele jaar door buiten laten staan. Al onze WK voetbaldoelen voldoen aan de Europese Normen EN 748 en EN 749 en zijn van zeer goede kwaliteit. Netsportique hecht namelijk veel waarde aan de kwaliteit van al onze voetbalgoals, dus ook aan die van onze WK kooidoelen. Dat we goede kwaliteit leveren blijkt wel uit het feit dat professionele voetbalclubs hun voetbaldoelen bij Netsportique kopen. Onze WK kooi voetbaldoelen worden geleverd exclusief voetbalnet. Dit betekent echter niet dat u bij ons geen voetbalnet kunt kopen! Wij hebben ons zelfs gespecialiseerd in de verkoop van voetbalnetten, net zoals wij ons hebben gespecialiseerd in de verkoop van voetbaldoelen. Doordat het voetbalnet niet inbegrepen zit bij het WK kooidoel, kunt u bij Netsportique een voetbal doelnet kopen dat aansluit bij uw wensen. Wij bieden u keuze tussen de draaddikte van het voetbalnet. Daarnaast heeft u keuze tussen verschillende kleuren voetbalnetten. Bij ons kunt u dus ook voetbalnetten kopen in de kleuren van uw voetbalteam of voetbalclub! Uiteraard zijn al onze voetbalnetten van goede kwaliteit.

Senioren voetbaldoelen

Netsportique levert ook verplaatsbare senioren voetbaldoelen. Deze senioren voetbaldoelen zijn, net zoals al onze andere voetbal artikelen, van goede kwaliteit. Wij leveren senioren voetbaldoelen voor spelers van verschillende niveaus, van profvoetballers tot amateurs.Netsportique is een specialist in de levering van voetbaldoelen en dus de perfecte website voor de aanschaf van uw voetbaldoelen. Wanneer u dus online een WK kooi voetbaldoel, een senioren voetbaldoel of andere voetbal artikelen wilt kopen, bent u op onze website aan het goede adres.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.