image

Handbaldoelpunt

Handbaldoel

Wat zijn de afmetingen van een professioneel handbaldoel? De lengte van een professioneel handbalgoal is 3m en de hoogte is 2m. De afmetingen van een handbaldoel kunnen echter variëren, afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de spelers. Voor pupillen handbal zijn de afmetingen van een handbalgoal bijvoorbeeld 2,4 x 1,6m (mini-handbaldoel). Wilt u online een professioneel handbaldoel of mini-handbaldoel kopen? Voor beiden bent u bij Netsportique aan het juiste adres!

Rangschikking :
Referentie
Nieuws
Pagina's :
Pagina's :

Handbaldoel kopen?

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardige handbaldoelen, ook wel handbalgoals genoemd. Wij leveren professionele handbalgoals, die voldoen aan de Europese Norm EN 749.  Wij leveren handbaldoelen die voldoen aan allerlei verschillende wensen: Wij leveren handbaldoelen in verschillende kleuren, handbaldoelen van aluminium, staal en PVC-U, vaste en verplaatsbare handbaldoelen, inklapbare en wegklapbare handbaldoelen, handbaldoelen voor kinderen, handbaldoelen voor binnen en handbaldoelen voor buiten. Al onze handbalgoals zijn van zeer goede kwaliteit en speciaal ontworpen voor het spelen van handbal. Onze handbaldoelen worden onder andere gebruikt door professionele handbalclubs en trainingscentrums voor handbal, een bewijs van de goede kwaliteit van onze handbalgoals.

POWERSHOT verplaatsbaar handbaldoel van PVC-U (ecologisch handbaldoel)

Naast de keuze uit handbaldoelen van staal en aluminium, kunt u bij Netsportique ook kiezen voor een handbalgoal van het merk POWERSHOT, vervaardigd van PVC-U, een sterk en lichtgewicht handbaldoel van goede kwaliteit, dat gemakkelijk verplaatst kan worde PVC-U is een variatie op het materiaal PVC. Deze handbalgoals hebben dezelfde flexibiliteit als een handbaldoel van PVC, maar zijn tegelijkertijd veel sterker. De reden hiervoor is dat onze POWERSHOT handbaldoelen van PVC-U geen plastic bevatten. De stabiliteit en weerstand van dit soort handbaldoelen is aangepast aan alle verschillende worpen, inclusief krachtige balworpen van volwassenen. Tegelijkertijd is een handbaldoel van PVC-U een lichtgewicht handbaldoel. Een POWERSHOT handbaldoel vervaardigd van PVC-U kent dus vele voordelen. Naast de al opgesomde voordelen zijn deze handbaldoelen ook weerbestendig. U kunt dit handbaldoel het hele jaar buiten laten staan, zonder dat u het af hoeft te breken en op hoeft te ruimen. Het handbaldoel kan dus het hele jaar buiten blijven staan in weer en wind, zodat u het hele jaar door speelplezier kunt hebben met deze POWERSHOT handbalgoals.  In vergelijking met andere handbaldoelen is een POWERSHOT handbaldoel van PVC-U zeer gemakkelijk in het onderhoud. Het is ruimschoots genoeg voor het handbaldoel als u het van tijd tot tijd lichtjes afneemt met een doek, zodat de handbalgoal niet wordt aangetast door sporen van grond of vochtigheid. Daarnaast is een handbalgoal van PVC-U UV-bestendig, wat ervoor zorgt dat deze handbaldoelen niet zullen vergelen in de zon.  Wilt u een ecologisch handbaldoel kopen? Ook dan is het POWERSHOT handbalgoal een goede keuze. Dit handbaldoel van PVC-U is namelijk 100% recyclebaar. POWERSHOT handbaldoelen van PVC-U zijn een nieuw type handbaldoelen die, mede dankzij hun gunstige prijs, een goed alternatief kunnen vormen voor de klassieke handbalgoals. Wij verzekeren u van de hoogwaardige kwaliteit van de POWERSHOT handbaldoelen, aangezien wij al onze doelen testen op hun kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een fabrieksgarantie op onze POWERSHOT handbaldoelen van PVC-U.

Grondverankering

Netsportique levert ook grondverankering, om uw handbaldoel op een veilige manier aan de grond te verankeren. Voor vaste handbaldoelen zijn dit voornamelijk grondpotten, die met het handbaldoel geleverd worden. Voor een verplaatsbaar handbaldoel leveren wij andere opties, zoals de dubbele zuignap speciaal ontworpen voor het verankeren van een handbaldoel. Voor het veilig verankeren van uw verplaatsbare handbaldoel heeft u 4 dubbele zuignappen nodig. Wilt u het handbaldoel hierna verplaatsen? Met deze dubbele zuignappen zorgt dat voor geen enkel probleem! Daarnaast leveren wij ook handbaldoelen met nog een andere soort grondverankering. Deze handbalgoals worden verankerd in grondpotten, maar dit systeem werkt op zo'n manier dat de handbalgoal zeer gemakkelijk uit de grondpotten verwijderd en dus verplaatst of opgeruimd kan worden. Dit verankeringsysteem voor handbaldoelen is ideaal voor in gymzalen! Wilt u dus een kwalitatief hoogwaardig handbaldoel kopen? Bent u op zoek naar een handbalgoal voor binnen of voor buiten, een vast, verplaatsbaar of inklapbaar handbaldoel, een goal voor kinderen of volwassenen, voor training of voor wedstrijden? Bij Netsportique bent u aan het goede adres! Profiteer vandaag nog van het brede aanbod sportartikelen van Netsportique! Wij leveren goede kwaliteit voor een mooie prijs! Als u in het buitenland woont, kunt u ook zoeken naar “Handballtor” op onze Duitse website, “But de Handball” op onze Franse website, “Portería de balonmano” op onze Spaanse website of “Porta pallamano” op onze Italiaanse website. Wij proberen de levertijd van onze verschillende handbaldoelen, handbalnetten, handbal trainingsmateriaal en andere sportartikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u de sportartikelen snel in huis hebt.  Wilt u meer weten over onze handbaldoelen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.