Kit d'entrainement Handball

(1 avis)
Ref : TA259
Niet op voorraad
389.99€
Levering binnen 2 dagen
Product niet beschikbaar
Powershot

Deze handbaltrainingskit is perfect om uw vaardigheden te verbeteren in de sport die u graag beoefent! Hiermee kunt u uw vaardigheden verbeteren, variërend van nauwkeurigheid en schieten tot het vangen en doorgeven van vaardigheden. U kunt zelfs een veld creëren met behulp van zowel de doelen als de begrenzers. Deze kit maakt een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk en duwt de handballers om hun vaardigheden te verbeteren. Het is perfect voor iedereen, elke school of elke club die hun vaardigheidsniveau wil verbeteren of handbal wil onderwijzen.

Beschrijving

Deze handbaltrainingskit is perfect om uw vaardigheden te verbeteren in de sport die u graag beoefent! U bent in staat om een verscheidenheid aan vaardigheden te verbeteren met behulp van de verschillende trainingsuitrustingen die inbegrepen zijn. Het is perfect voor iedereen die zijn of haar handbalvaardigheden wil verbeteren. Het omvat:

  • 3 defensieve mannequins
  • 2 3m x 2m handbaldoelen
  • Een set van 4 afbakeningen
  • Een rebounder trainer
photo

Opinie

5.0 (1 avis)
  • Tristan Blanchet
    mar. 18 mai 2021
    (vertaald uit Frans) Geweldige handbalset, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de producten zijn compleet.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.