image

Handbal

Handbal is "POWER"

Combineer je verdediging met even veerkrachtige handbaldoelen om je team tot een succes te maken. Bij Netsportique weten onze specialisten hoe belangrijk handbalmateriaal voor veerkracht is. Daarom zijn onze netten en poorten ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. U kunt zich dus concentreren op de tegenstander zonder rekening te houden met verliezen.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Handbal artikelen voor particulieren en professionals!

Wij verkopen professionele handbal artikelen die voldoen aan de Europese Norm EN 749 (betreffende handbaldoelen). We leveren handbal sportartikelen, zoals handbalgoals en handbalnetten en hebben een breed scala aan handbal artikelen in ons assortiment.Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige handbaldoelen en handbalnetten, die speciaal ontworpen zijn voor het spelen van handbal.

Handbaldoel kopen?

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van handbaldoelen, ook wel handbalgoals genoemd. Ons ruime aanbod van handbalgoals voorziet in een brede behoefte. Wij leveren rood/witte handbaldoelen, verplaatsbare en vaste handbaldoelen, inklapbare en wegklapbare handbaldoelen, handbaldoelen voor binnen en handbaldoelen voor buiten, handbaldoelen voor het spelen van competities en handbaldoelen voor amateurs.Wanneer u een handbaldoel wilt kopen, bent u bij ons aan het goede adres. Onze handbaldoelen zijn kwaliteitsproducten en worden gebruikt door meerder professionele handbalclubs en trainingscentrums, een bewijs van de goede kwaliteit van onze handbaldoelen. Netsportique levert ook grondverankering, om uw handbaldoel op een veilige manier aan de grond te verankeren. Voor vaste handbaldoelen zijn dit voornamelijk grondpotten, die met het handbaldoel geleverd worden. Voor een verplaatsbaar handbaldoel leveren wij andere opties, zoals de dubbele zuignap, die speciaal ontworpen is voor het verankeren van een handbaldoel. Voor het veilig verankeren van uw verplaatsbare handbaldoel heeft u 4 dubbele zuignappen nodig. Wilt u het handbaldoel hierna verplaatsen? Met deze dubbele zuignappen zorgt dat voor geen enkel probleem! Daarnaast leveren wij ook handbaldoelen met nog een andere soort grondverankering. Deze handbalgoals worden in soort grondpotten vastgezet, maar dit systeem werkt op zo'n manier dat de handbalgoal zeer gemakkelijk uit de grondpotten verwijderd en dus verplaatst of opgeruimd kan worden. Dit laatstgenoemde verankeringsysteem voor handbaldoelen is ideaal voor in gymzalen!

POWERSHOT verplaatsbaar handbaldoel van PVC-U (ecologisch handbaldoel)

Naast de keuze uit handbaldoelen van staal en aluminium, kunt u bij Netsportique ook kiezen voor een handbalgoal vervaardigd van PVC-U van het merk POWERSHOT.PVC-U is een variatie op het materiaal PVC. Deze handbalgoals hebben dezelfde flexibiliteit als een handbaldoel van PVC, maar zijn tegelijkertijd veel sterker. De reden hiervoor is dat onze POWERSHOT handbaldoelen van PVC-U geen plastic bevatten. Deze handbalgoals hebben een grote weestand en zijn getest op krachtige balworpen van volwassenen. Tegelijkertijd is een handbaldoel van PVC-U een lichtgewicht handbaldoel.Een handbaldoel vervaardigd van PVC-U kent dus vele voordelen. Naast de al opgesomde voordelen zijn deze handbaldoelen ook weerbestendig. U kunt dit handbaldoel het hele jaar buiten laten staan, zonder dat u het af hoeft te breken en op hoeft te ruimen. Het handbaldoel kan dus het hele jaar buiten blijven staan in weer en wind, zodat u het hele jaar door speelplezier kunt hebben met deze handbalgoals.In vergelijking met andere handbaldoelen is een handbaldoel van PVC-U zeer gemakkelijk in het onderhoud. Het is ruimschoots genoeg voor het handbaldoel als u het van tijd tot tijd lichtjes afneemt met een doek, zodat de handbalgoal niet wordt aangetast door sporen van grond of vochtigheid. Daarnaast is een handbalgoal van PVC-U UV-bestendig, wat ervoor zorgt dat het handbaldoel niet vergeelt in de zon. Wilt u een ecologisch handbaldoel kopen? Ook dan is het POWERSHOT handbalgoal een goede keuze. Dit handbaldoel van PVC-U is namelijk 100% recyclebaar.Handbaldoelen van PVC-U zijn een nieuw type handbaldoelen die, mede dankzij hun gunstige prijs, een goed alternatief vormen voor de klassieke handbalgoals. U hoeft geen angst te hebben dat de kwaliteit van dit soort handbaldoelen niet goed zou zijn, aangezien wij alle doelen in ons assortiment testen op hun kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een fabrieksgarantie op onze handbaldoelen van PVC-U.Wilt u een praktisch, gemakkelijk te onderhouden en relatief goedkoop handbaldoel kopen? Kies voor POWERSHOT!

Handbalnet

Wilt u een handbalnet kopen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen handbalnetten die geschikt zijn voor uw handbaldoel. De handbalnetten in ons assortiment zijn erg sterk en solide en zijn bestand tegen de krachtige balworpen van volwassenen. Wij leveren handbal doelnetten met verschillende draaddiktes. Hoe dikker de draaddikte van uw handbal doelnet, des te steviger is het handbalnet.In ons brede scala aan sportartikelen kunt u, naast handbaldoelen en handbal doelnetten ook trainingsmaterialen vinden die geschikt zijn voor het trainen van handbal spelers en keepers. Dankzij de goede kwaliteit van onze sportartikelen zullen onze handbal sportartikelen u veel speelplezier bezorgen, ongeacht het niveau waarop u de sport beoefent. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze verschillende handbaldoelen, handbalnetten en andere handbal artikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u de sportartikelen snel in huis hebt. Wilt u meer weten over één van onze handbal artikelen? Heeft u een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.