image

Cirkels

Basketbalringen

Wij hebben een breed scala aan basketbalringen. Wanneer u op zoek bent naar een flexibele basketbalring die tegen een stootje kan, vindt u deze bij Netsportique. Onze flexibele basketring kan meeveren tot over wel 21 graden. We hebben ook een “basketbalring anti-vandalisme” die speciaal ontworpen is voor het gebruik in publieke plaatsen.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Basketbalring

Wij doen er, samen met onze transporteurs, alles aan om de levertijd van uw sportartikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw baketbalring en andere basketbal artikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Als u in het buitenland woont, kunt u ook zoeken naar ‘Basketballkorb’ op onze Duitse website, ‘Panier de Basket’ op onze Franse website, ‘Baloncesto’ op onze Spaanse website, of ‘Canestri da Basket’ of onze Italiaanse website.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.