image

Opleidingsuitrusting

Training is "WERK"

Achter elk sportief succes schuilt een moeilijke weg van hard trainen met volledige inzet. Dus waarom compromis over de trainingsapparatuur? Bij Netsportique bieden we een breed scala aan trainingsmaterialen voor elke sport. Of je nu traint als een team of als individu, ons assortiment maakt elke oefening nog effectiever!

 

Rangschikking :
Referentie
Nieuws
Pagina's :
Pagina's :

Trainingshulpmiddelen en benodigdheden voor het perfecte resultaat

Training, training en training opnieuw. Als je als speler of als coach wilt verbeteren om je team naar succes te leiden, dan is training de basis voor succes. De training is echter nog effectiever met het juiste trainingsmateriaal. Hoogwaardige trainingsapparatuur staat garant voor een succesvolle training die niet alleen meer impact heeft maar ook leuk is. In onze Netsportique.de online shop vindt u een grote selectie trainingsaccessoires. Van coördinerende leiders tot trainingsdummies, slalomstokken en hindernissen - tegen eerlijke prijzen.

Markeringen en markeringen - Markeer uw gebied!

Training is natuurlijk belangrijk, maar zonder de juiste markering van het speelveld, is er veel verwarring. Met onze flexibele markeerdoppen en kegels in signaalkleuren weet iedereen precies waar de toonhoogte is. De flexibiliteit van het materiaal maakt het niet alleen robuust tegen schoppen, maar ook wind- en weersbestendig. We weten dat modern voetbal niet alleen sneller is, maar ook tactisch slim. Daarom zijn goede coördinatie, reactievermogen en snelheid niet genoeg. Het moderne voetbal verandert behoorlijk snel en daarmee de eisen. Zodat de trainingsaccessoires aan de hoogste eisen voldoen, worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt.

Niet te vergeten - POWER

Moderne sport vereist niet alleen coördinatie, snelheid, concentratie en reactievermogen, maar ook kracht. De beenspieren worden versterkt door het brede scala aan obstakels, slalompalen. Springende oefeningen met medicijnballen geven het lichaam niet alleen het uithoudingsvermogen, maar ook kracht en ontwikkelt daardoor verschillende delen van het spierstelsel. In onze online winkel vindt u de benodigde apparatuur om nog beter, gegarandeerd te worden.

Heeft u nog vragen?

Was dat een beetje teveel informatie? Geen probleem. Bel ons op het nummer 07853/999 70 33 of stuur ons een e-mail naar info@netsportique.de. We helpen je graag. We hechten veel waarde aan klantenservice en kwaliteit. Onze producten worden vervaardigd volgens Europese normen. Zo garanderen we altijd een zeer goede kwaliteit en perfecte klantenservice. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven. Mis geen belangrijke data, kortingen of nieuwe releases. Veel plezier op onze webwinkel netportique. Netsportique-team

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.