image

Handbalnet

Handbalnet kopen

Netsportique is een leverancier van sportartikelen, waaronder handbal doelnetten. Wij leveren professionele handbalnetten, die voldoen aan de Europese Norm 748 (betreffende handbalnetten).

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Handbalnet 

Wilt u een sterk handbal doelnet kopen, die bestand is tegen de krachtige balworp van een volwassene? Dan is Netsportique DE juiste website voor u.  Hoewel al onze handbal doelnetten van goede kwaliteit zijn, is er een kwalitatief verschil in de handbalnetten die wij leveren. Hoe dikker de draaddikte van uw handbal doelnet, des te steviger is het handbalnet. Dit betreft voornamelijk de duurzaamheid van het doelnet. Wanneer u een fijn handbalnet (met een dunne draaddikte) gebruikt voor een wedstrijd, zal dit handbal doelnet regelmatig worden blootgesteld aan krachtige worpen. In dit geval kan het handbalnet snel worden beschadigd. Wij raden u dan ook aan om voor een professionele handbalwedstrijd een handbalnet te kopen met een dikkere draaddikte; een handbalnet met een hogere kwaliteit, dat bestand is tegen krachtige worpen. Deze handbalnetten zijn iets duurder, maar gaan dan ook langer mee. Als u echter een handbalnet wilt kopen voor uw handbaltraining of voor amateur wedstrijden, voldoet een fijner handbal doelnet met een dunnere draaddikte. Netsportique levert handbalnetten die bestand zijn tegen UV-licht. Daardoor kunnen onze handbalnetten zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met een handbal doelnet van Netsportique hoeft u niet bang te zijn dat uw handbalnet aangetast zal worden door de zon! Dit is een klein detail, maar kan van enorm belang zijn wanneer u op zoek bent naar een handbalnet dat u buiten wilt gebruiken.

Handbalnetten conform Europese Norm EN 748

Een professioneel handbalnet dat is ontworpen voor een professioneel handbaldoel, moet aan de Europese Norm EN 748 voldoen. Het handbal doelnet moet vastgezet worden met roestvrijstalen nethaken. Hierbij moet het handbalnet niet te strak gespannen staan, zodat tijdens het spelen van een potje handbal de bal niet teruggekaatst wordt naar buiten het handbaldoel. Het handbalnet moet op zo’n manier gespannen worden dat de bal niet tussen het frame van het handbaldoel en het handbalnet in geworpen kan worden.
De afmetingen van een handbalnet moeten altijd iets groter zijn dan de afmetingen van het frame van het handbaldoel waar het doelnet in gehangen wordt. Dit zorgt ervoor dat het handbalnet het handbaldoel goed kan bedekken en er geen openingen ontstaan tussen het handbaldoel en het handbalnet. De afmetingen van een handbalnet zijn 3,1x2,1 m (volgens de Europese richtlijnen voor handbalnetten). Deze handbal doelnetten zijn geschikt voor handbalgoals met een afmeting van 3x2 m. Wilt u een handbalnet kopen? De website van Netsportique is DE juiste website voor u! Hier vindt u kwalitatief hoogwaardige handbalnetten, handbalgoals en andere sportartikelen. Met een aankoop bij Netsportique zult u niet teleurgesteld worden! Als u in het buitenland woont, kunt u ook zoeken naar “Handballnetz” op onze Duitse website, “Filet de Handball” op onze Franse website, “Red de balonmano” op onze Spaanse website of “Rete pallamano” op onze Italiaanse website.Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze handbalnetten, maar ook onze andere sportartikelen zoals onze handbaldoelen en handbal trainingsmateriaal zo kort mogelijk te houden, zodat u de handbalnetten en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt. Wilt u meer weten over onze handbalnetten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.