image

basketbal

Basketbal is "SPEED"

Bekijk ons ​​basketbalassortiment en je begint meteen te dribbelen! Of u nu op zoek bent naar basketbaluitrusting, manden, netten of prikborden, Netsportique biedt hoogwaardige en betaalbare producten voor clubs en privégebruik. Laat de bal niet vallen - Kies Netsportique voor de allerhoogste eisen aan je basketbaluitrusting.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Professionele producten voor het spelen van basketbal

Die voldoen aan de Europese norm EN1270. Onze webshop biedt een breed scala van basketbal artikelen aan.

Basketbalbord kopen

Bij ons heeft u keuze tussen verschillende modellen basketbalborden. U kunt kiezen voor een model op een basketbalpaal of voor een basketbalbord dat u aan de muur kunt bevestigen. Hiernaast is er keuze tussen verschillende basketbalborden voor buiten. Ook hebben wij basketbalborden die geschikt zijn voor kinderen. Wij hebben dus een groot scala aan basketbalborden in verschillende modellen, voor verschillende speelniveaus en verschillende leeftijden.

Basketbalkorf

Wij leveren basketbalkorven, basketbalpalen en basketbalringen. In ons assortiment zijn verschillende korven voor basketbal opgenomen. Zo is er de keuze tussen basketbalkorven met of zonder flex-systeem en bent u bij ons aan het goede adres wanneer u een basketbalring wilt kopen die bestand is tegen vandalisme.

Basketbalpaal of basketbalinstallatie kopen

Onze basketbalpalen en basketbalinstallaties zijn van hoogwaardige kwaliteit, en kunnen gebruikt worden door professionele basketbalclubs, universiteiten en scholen. Deze basketbalpalen en basketbalinstallaties zijn speciaal ontworpen voor het spelen van basketbal. Dit geldt natuurlijk ook voor de basketbalringen en basketbalborden. U kunt een basketbalpaal kiezen, afhankelijk van het niveau waarop u basketbal speelt. Bij de beschrijving van onze basketbal artikelen kunt u vinden of deze gemaakt zijn voor het spelen van wedstrijden of voor trainingen. Wanneer u op zoek bent naar een mobiel basketbaldoel, of een basketbalpaal voor in de straat, bent u bij ons ook aan het goede adres.

Basketbalnet

Natuurlijk vindt u in onze webshop ook basketnetten, die uw basketbalkorf of basketbalpaal compleet maken. Deze basketbalnetten zijn zeer sterk. De basketbalnetten verschillen in draaddikte. Hoe dikker de draad van het basketnet, des te sterker en duurzamer is het basketbalnet.
Al onze basketbal artikelen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit , volgens de Europese Normen en speciaal ontwikkeld voor het spelen van basketbal.
De basketbalringen en basketbalkorven hebben een zeer korte levertijd. Ook voor onze andere basketbal sportartikelen, zoals de basketbalborden, basketbalpalen en basketbalinstallaties doen wij ons uiterste best om ze zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.