image

Handbaltraining

Trainingsmateriaal handbal kopen

Wilt u trainingsmateriaal voor uw handbaltraining kopen? Netsportique heeft een uitgebreid assortiment met trainingsmaterialen voor handbaltraining, keeperstraining en coördinatie training. Hierbij kunt u denken aan rebounders (ook wel tsjoeks genoemd), verschillende afbakenmaterialen, horden sets, coördinatieladders en zelfs een heel trainingsset voor handbal.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws
Pagina's :
Pagina's :

Afbakenmaterialen

Netsportique levert verschillende afbakenmaterialen die onmisbaar zijn in een handbaltraining. Denk hierbij aan pionnen in verschillende hoogten en kleuren en markeerschijven die u helpen het handbal speelveld af te bakenen. Ook kunt u deze afbakenmaterialen gebruiken om een parcours uit te zetten tijdens een handbaltraining.

Horden en coördinatieladders

Horden en coördinatieladders zijn beiden onmisbare trainingsmaterialen voor handbal, die ingezet worden voor loopoefeningen. Door loopoefeningen te doen trainen spelers en keepers onder andere hun coördinatie, conditie & snelheid en beenspieren.
Snelheidsladders zijn speciaal ontworpen voor het trainen van snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie van de handbal speler en keeper.
Horden zijn leverbaar in verschillende hoogten, zodat er verschillende trainingsmogelijkheden zijn. Ze worden voornamelijk ingezet voor het trainen van coördinatie en sprongkracht van de handballer.

Rebounders

Een rebounder, oftewel tsjoek, kan u helpen om uw handbal vaardigheden te verbeteren, zoals het ontwikkelen van een grotere nauwkeurigheid bij het richten van de bal en een betere balbeheersing. Rebounders kunnen zowel ingezet worden voor de voetbaltraining van keepers als de training van spelers op het veld.

Overige trainingsmaterialen en handbal artikelen

Naast de hierboven genoemde artikelen hebben wij ook nog andere voetbal trainingsmaterialen in ons assortiment. Een gewichtsvest voor het trainen van de spieren, grondmarkeringslijnen van PVC om het handbal speelveld mee te markeren, een balansbord voor het trainen van de balans, coördinatie en kracht van de handbal speler en een compleet handbal trainingsset.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.