image

Waterpolo

Waterpolo is "MOED"

Een sport die het uithoudingsvermogen, de behendigheid en de veerkracht van de spelers test. Waterpolo is niet gemakkelijk te nemen. Pas de selectie van uw apparatuur aan voor de veerkracht van uw team met ons hoogwaardige, duurzame materiaal.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Waterpolo

Waterpolo is een handbal- of rugbyspel dat in het water gespeeld wordt. Zwemmen, bewegen en nadenken zijn de belangrijkste technieken in dit balspel. In waterpolo zijn veel elementen terug te zien van onder andere voetbal, handbal en rugby. Maar er is natuurlijk één heel belangrijk verschil: Bij waterpolo bestaat het speelveld uit water!
De bal die gebruikt wordt voor waterpolo heeft ongeveer dezelfde grootte als een voetbal (voor dames- en jeugdteams is de bal iets kleiner) en heeft enorm veel grip, zodat je hem gemakkelijk met één hand vast kunt houden, ondanks zijn grootte.

Waterpolodoelen kopen?

Wilt u waterpolodoelen kopen? Dan bent u bij Netsportique aan het juiste adres. Wij zijn een leverancier van sportartikelen en hebben een zeer breed assortiment van allerlei verschillende sportartikelen. Wij leveren ook waterpolodoelen. Onze waterpolodoelen voldoen aan de Europese Normen EN 1270 en EN 790. De afmetingen van al onze waterpolodoelen zijn 3 x 0,90m.

Bij ons heeft u de keuze tussen vaste waterpolodoelen en drijvende waterpolodoelen. Daarnaast hebben wij ook een professioneel waterpolodoel in ons assortiment. Dit waterpolodoel kan ingezet worden in wedstrijden en competities. Sommige waterpolodoelen die wij leveren zijn inklapbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk op te ruimen en nemen ze weinig plaats in.

Al onze waterpolodoelen worden verkocht per paar.

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Uiteraard geldt dit ook voor onze waterpolodoelen. Deze waterpolodoelen zijn
speciaal ontworpen voor het spelen van waterpolo. Ze zijn zeer sterk, bestendig en van hoogwaardige kwaliteit.

Trainingsmateriaal – rebounders / tsjoeks

Voor de training van waterpolo zijn rebounders, ook wel tsjoeks genoemd, onmisbaar. Wij leveren rebounders die u kunnen helpen om uw waterpolovaardigheden te verbeteren, zoals het ontwikkelen van een grotere nauwkeurigheid bij het richten van de bal en een betere balbeheersing.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.