image

5-a-side voetbalnet

Voetbalnet kopen?

Netsportique heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van voetbaldoelen en voetbalnetten. Daarom heeft u bij ons een grote keuze tussen voetbalnetten in verschillende maten, waaronder voetbalnetten die geschikt zijn voor een jeugd voetbaldoel. Wij leveren voetbalnetten met verschillende draaddikten. Onze voetbal doelnetten voor jeugd voetbaldoelen voldoen aan de Europese Norm EN-748 (betreffende voetbalgoals).

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Voetbalnet

Aangezien kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, zijn al onze voetbal doelnetten van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de voetbalnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere voetbalnetten met een dunnere draaddikte. De goede kwaliteit van onze voetbalnetten en onze voetbaldoelen staan garant voor urenlang speelplezier. Ditzelfde geldt voor alle andere voetbal artikelen die wij verkopen, zoals voetbal trainingsmateriaal.

Voetbalnetten voor jeugd voetbaldoelen

De afmetingen van een voetbalnet moeten altijd iets groter zijn dan de afmetingen van het voetbaldoel waar het doelnet in gehangen wordt. Dit zorgt ervoor dat het voetbalnet de voetbalgoal goed kan bedekken.
De afmetingen van een voetbalnet voor een jeugd voetbaldoel dat geschikt is voor het voetbal spelen in 7-tallen zijn normaalgesproken 6,1 x 2,15m (volgens de Europese richtlijnen voor voetbalnetten).
Er bestaan 2 verschillende officiële maten jeugd voetbaldoelen die geschikt zijn voor het spelen in 5-tallen. Men kan in 5-tallen spelen met een voetbaldoel van 4x2 m of met kan een voetbaldoel gebruiken van 5 x 2m. Voor het voetbaldoel van 4 x 2m is de officiële maat van het voetbalnet 4,1 x 2,15cm. Voor voetbalgoals met afmetingen van 5 x 2m is de maat van het voetbalnet 5,15 x 2,15m. Netsportique levert voetbalnetten die geschikt zijn voor standaard jeugd voetbaldoelen, verplaatsbare jeugd voetbaldoelen en inklapbare jeugd voetbaldoelen. In feite kunnen al onze voetbalnetten die geschikt zijn voor een jeugd voetbaldoel gebruikt worden in de hiervoor opgesomde verschillende soorten jeugd voetbaldoelen, onder voorwaarde dat het voetbal doelnet de juiste maat heeft voor de betreffende voetbalgoal. In ons assortiment bieden wij voetbalnetten aan die geschikt zijn voor het spelen van amateur voetbal, voetbalnetten voor het spelen van wedstrijden en professionele voetbalnetten die in een professionele voetbalwedstrijd gebruikt kunnen worden. Bij ons kunt u dus het voetbalnet vinden dan aansluit bij uw wensen. Wilt u online een voetbal doelnet kopen voor een andere maat voetbalgoal? Deze voetbalnetten kunt u vinden in de andere categorieën op onze website.Wilt u een voetbalnet kopen voor een jeugd voetbaldoel? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij leveren kwalitatief hoogwaardige voetbalnetten, voetbaldoelen en andere voetbal artikelen. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze voetbalnetten, maar ook onze andere sportartikelen zoals onze voetbaldoelen en voetbal trainingsmateriaal zo kort mogelijk te houden, zodat u de voetbalnetten en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt.  Wilt u meer weten over onze voetbalnetten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.