Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Volleybalnet

De afmetingen van een professioneel volleybalnet zijn als volgt: De lengte van een volleybalnet is 9,75m en de hoogte 0,91m. Bij mannen hangt het volleybalnet op een hoogt van 2,43m, terwijl het volleybalnet bij vrouwen op 2,24m hangt. Bij kinderen jonger dan 12 jaar hangt het volleybalnet op een
hoogte van 2,15 of 2,05.

Volleybalnet kopen?

Netsportique is een leverancier van volleybalnetten. De volleybalnetten die wij leveren kunnen bevestigd worden aan al onze volleybalpalen.
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt ook voor onze volleybalnetten. Vanzelfsprekend zijn de volleybalnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere volleybalnetten met een dunnere draaddikte. Daarnaast is een volleybalnet dat rondom verstevigd is met een PVC-band veel duurzamer en sterker dan een volleybalnet zonder PVC-band. Wij adviseren u dan ook om uw volleybalnet te kiezen in overeenstemming met uw spelniveau. Wanneer u volleybal speelt op hoog niveau of u wilt een volleybalnet kopen speciaal voor het spelen van wedstrijden, raden wij u aan om een volleybalnet te kopen met een dikkere draaddikte en een versteviging van PVC rondom, zodat uw volleybalnet langer mee gaat. Wanneer u een volleybalnet wilt kopen om als amateur voor uw plezier te spelen, voldoet een volleybalnet met een draaddikte van 2mm. Een volleybalnet met een draaddikte van 3mm is geschikt voor volleybalclubs en voor het spelen van volleybalwedstrijden. Een volleybalnet met een draaddikte van 3mm, dat rondom verstevigd is met PVC-band is een professioneel volleybalnet. Al onze volleybalnetten zijn UV-bestendig. Dit zorgt ervoor dat de volleybalnetten niet verkleuren of verbleken als ze buiten in de zon blijven hangen. Wanneer u op zoek bent naar een volleybalnet voor buiten, bent u bij Netsportique dus aan het goede adres! Net zoals al onze sportartikelen zijn ook de volleybalnetten in het assortiment van Netsportique van hoogwaardige kwaliteit. Wij hechten zeer veel belang aan de kwaliteit van de door ons geleverde producten. In ons klantenbestand hebben wij professionele volleybalclubs, een bewijs van de goede kwaliteit van onze volleybalnetten. Wij willen graag dat onze volleybalnetten en onze volleybalpalen voor zoveel mogelijk speelplezier zullen zorgen onder de best mogelijke condities. Wij proberen de levertijd van onze volleybalnetten en andere volleybal artikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u de sportartikelen snel in huis hebt.  Wilt u meer informatie over onze volleybal artikelen of heeft u een specifieke vraag? Twijfel niet, maar neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.