image

Strandvolleybal

Beachvolleybal

Beachvolleybal, ook wel strandvolleybal genoemd, is een volleybalspel dat op een speelveld op het strand of in het zand gespeeld wordt. Strandvolleybal is een zeer intensieve sport, waarin het vooral draait om tactiek en techniek. De teams bij beachvolleybal zijn gewoonlijk kleiner dan bij gewoon volleybal en de volleybal die gebruikt wordt bij beachvolleybal is zwaarder en zachter.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Beachvolleybal artikelen kopen

Netsportique levert professionele beachvolleybal artikelen. Onze strandvolleybal artikelen voldoen aan de Europese Norm EN 749 en EN 749A (betreffende beachvolleybal artikelen). Netsportique levert zowel beachvolleybalnetten als beachvolleybalpalen.
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Uiteraard geldt dit ook voor onze strandvolleybalnetten en onze strandvolleybalpalen, die u online kunt kopen op de website van Netsportique. Deze beachvolleybalpalen en beachvolleybalnetten zijn speciaal ontworpen voor het spelen van beachvolleybal.
Onze beachvolleybalpalen, oftewel strandvolleybalpalen, worden geleverd inclusief grondpotten, waarmee u de volleybalpalen stevig in het zand kunt vastzetten. Dit zorgt voor een perfecte stabiliteit van de beachvolleybalpalen, en dus ook van het beachvolleybalnet.
Netsportique levert ook beachvolleybalnetten. De hoogte waarop het volleybalnet opgehangen moet worden zijn bij strandvolleybal en zaalvolleybal hetzelfde. Voor mannen moet het beachvolleybalnet op 2,43m hangen, terwijl het strandvolleybalnet voor vrouwen op 2,24m hangt.Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze beachvolleybal artikelen (onze strandvolleybalnetten en strandvolleybalpalen), maar ook onze andere sportartikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw beachvolleybalpalen en beachvolleybalnet en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt.Wilt u meer weten over onze beachvolleybalpalen of beachvolleybalnetten of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.