image

Welke tennisrailing moet je kiezen?

Om je tennisbanen zo goed mogelijk te onderhouden en je leden de best mogelijke speelervaring te geven, moet je absoluut een sleep hebben voor je tennisbanen.

Vergelijk en koop bij Netsportique de juiste machines om de tennisbanen in jouw sportcentrum schoon te maken! We hebben een breed assortiment, zoals :

  • Bezems en veegnetten voor gravelbanen
  • Slepen voor tennisbanen
  • Borstels om je schoenen schoon te maken na elke sessie op de gravelbaan

Het veegnet voor gravelbanen

Het onderhouden van gravelbanen is essentieel als je je spel op zijn best wilt houden. Je moet een veegnet voor gravel tennisbanen bezitten en regelmatig gebruiken. Er gaat niets boven witte lijnen die duidelijk zichtbaar zijn voor uw leden en de kwaliteit van hun spel.

Door gebruik te maken van de sleepnetten die op onze site worden verkocht, kunt u er zeker van zijn dat uw banen nog jarenlang perfect onderhouden zullen worden, want onze uitrusting gaat lang mee.

U kunt kiezen uit een reeks egalisatienetten om uw gravelbanen te herstellen. We hebben :

  • 200 cm veegborstelnetten: hiermee kunt u de gravelbaan over het hele speeloppervlak reinigen en onderhouden, of u nu binnen- of buitenbanen hebt.

  • 2-in-1 veegborstelnet: dit bestaat uit een kunststof bezem en een PVC-net om kleibodems te harmoniseren en een perfect oppervlak voor al uw tennisbanen te creëren.

De tennisbaanveger

De tennisbaanveger is het ideale gereedschap om te zorgen voor een uitstekende stuit voor de vele gele ballen die in uw tennisclub worden gebruikt.

Met een Carrington tennisbaanveger uit onze online shop kunt u afscheid nemen van rondslingerende dode bladeren, sigarettenpeuken, takken en stukjes plastic op uw banen.

Gebruik onze tennisbaanmatten regelmatig in uw tennisclub en u bent verlost van al deze kleine problemen. De kleibaanmatten die je bij Netsportique vindt, zijn gemaakt in Duitsland en gaan erg lang mee.

Wacht niet langer en koop nu je tennisbaanmatten bij ons. Klei is een type ondergrond dat vaak moet worden onderhouden om het plezier van het spelen van deze racketsport te behouden.

Speciale uitrusting voor tennisverenigingen

Als u een tennisclub bent met gras- en gravelbanen, ontdek dan ons assortiment tennisbaanmatten, veegnetten en veegnethouders voor gravelbanen.

En om uw leden de best mogelijke tenniservaring te geven, hebben we ook luxe houten borstels om hun schoenen na elke training schoon te maken. Klei is een ondergrond die snel vuil wordt, maar niet onherstelbaar is.

Bent u een vereniging, club of lokale instantie? Profiteer dan van 15% korting op je offerte. Voor meer informatie: info@netsportique.fr

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.