image

Tennisuitrusting voor alle maten banen

Bent u een professionele of amateur tennisclub, een gemeente of een sportvereniging op zoek naar slijtvast materiaal voor uw banen? Bent u de ouder van een toekomstige tenniskampioen of een doorgewinterde tennisser op zoek naar prestaties? Op Netsportique vind je alle benodigdheden voor deze racketsport tegen de beste prijzen.

Afmetingen tennisbaan

Natuurlijk moet je tennisuitrusting worden aangepast aan de afmetingen van je tennisbaan. De afmetingen van een tennisbaan, de grootte van het net en de oppervlakte van de verschillende delen van de baan worden geregeld door de Internationale Tennis Federatie en de Franse Tennis Federatie. Voordat u uw tennisuitrusting op Netsportique kiest, is het dus belangrijk om de afmetingen van uw tennisbaan te weten.

Hoe breed en lang is een tennisbaan?

Voor enkelspel tenniswedstrijden moet het speelveld 23,77 meter lang en 8,23 meter breed zijn. Het net wordt in het midden van de baan geplaatst om de baan in twee gelijke delen te verdelen. Voor dubbelspel verandert de lengte van de baan niet. De spelers kunnen echter uitwisselen over een breedte van 10,97 meter.

Welke hoogte moet ik kiezen voor een tennisnet?

De hoogte van een tennisnet is ook gestandaardiseerd door de instellingen die de tenniswetten bepalen:

  • alle netten die Netsportique aanbiedt, zijn gemaakt van hoogwaardige componenten en zijn 1,05 meter hoog.
  • In de breedte meten de meeste Carrington-modellen 12,70 meter.
  • De palen die het net op zijn plaats houden moeten 0,914 meter buiten de lijnen aan weerszijden van het veld staan.

Netsportique, de specialist in tennismateriaal

Ontdek een ruim assortiment tennismateriaal online bij Netsportique. Als tennisspecialist doen we er alles aan om aan de behoeften van liefhebbers te voldoen en hen ideale speelomstandigheden te garanderen. Heeft u vragen over het online kopen van tennismateriaal?

Onze deskundige adviseurs helpen u bij het kiezen van uw tennisuitrusting, zodat u helemaal tevreden bent. Vertrouw uw tennisaankopen vandaag nog toe aan Netsportique, de specialist in materiaal voor racketsporten tegen de beste prijzen, en profiteer het hele jaar door van speciale aanbiedingen! Als sportclub of -vereniging krijgt u direct 10% korting op al uw bestellingen.

Koop je sportuitrusting online

Onze tenniswinkel maakt er een erezaak van om dagelijks in contact te staan met zijn klanten. Naast de kwaliteit van de aangeboden producten, maakt deze nabijheid ons tot een van de beste tennissites op de markt. Een tennisspeciaalzaak zijn betekent voor ons dat we al onze knowhow tot uw beschikking stellen, zodat u uw banen optimaal kunt uitrusten en de prestaties van uw tennisspelers kunt bevorderen.

Kortom, Netsportique stelt u in staat te profiteren van innovatief en duurzaam professioneel materiaal tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Onze tennisuitrusting is getest en goedgekeurd door vele spelers en is ontworpen om slijtage en weersinvloeden te weerstaan. Uiteraard voldoet elk accessoire aan de huidige normen, zodat uw spelers optimaal van hun passie kunnen genieten. Profiteer als tennisclub vandaag nog van onze expertise en profiteer van een directe korting van 10% op uw bestelling.

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.