image

Tennis achat : Topuitrusting voor banen en terreinen

Tennis is een sport die kwaliteit vereist om onder de best mogelijke omstandigheden te kunnen worden beoefend. Of u nu een tennisclub, een school, een gemeente of de ouder van een jongere bent die ervan droomt om de volgende Roger Federer te worden, Netsportique biedt u een ruime keuze aan kwaliteitssportartikelen. Ontdek de beste tennisartikelen die te koop zijn in onze online sportwinkel.

Tennisclubs: koop kwaliteitsuitrusting voor uw banen

Om leden aan te trekken en te behouden, hebben tennisclubs en -verenigingen er alle belang bij om te kiezen voor tennismateriaal van goede kwaliteit. Het is van vitaal belang om hen een aantrekkelijke tenniservaring te kunnen bieden, of het nu gaat om trainingen of wedstrijden.

Of ze nu beginners of ervaren spelers zijn, tennissers kunnen vooruitgang boeken en hun speelstijl verbeteren door te oefenen op een tennisbaan die geschikt is voor hun niveau. Steun als club uw leden in hun sportieve ontwikkeling door te investeren in duurzaam , weerbestendig tennismateriaal tegen de beste prijs.

Professionele en amateur racketspelers: streef naar uitmuntendheid

Ongeacht uw spelniveau of dat van uw leden, streef naar uitmuntendheid met kwaliteitsuitrusting. De uitrusting die Netsportique aanbiedt voor het spelen van de kleine gele bal is innovatief en is getest door doorgewinterde spelers in verschillende indoor- en outdooromstandigheden.

Of het nu op een speeloppervlak van beton, hars, gras of klei is, het stelt spelers in staat om te trainen in een omgeving die vooruitgang en succes stimuleert. Natuurlijk voldoen al onze producten aan de huidige federale normen.

In het bijzonder bieden we tennisuitrusting van het beroemde merk Carrington, een echte krachtpatser op zijn gebied. Carrington is gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit voor clubs, lokale overheden en scholen (netten, palen, banken, scheidsrechtersstoelen, enz.).

Topbenodigdheden voor het tennissen

Tennisnetten

Om in goede omstandigheden te kunnen tennissen, is het essentieel om je baan uit te rusten meteen net van goede kwaliteit, of je er nu intensief of af en toe gebruik van maakt. Netsportique biedt een breed assortiment tennisnetten.

  • Kiesvoor trainingen of vrijetijdsgebruik voor netten met een maaswijdte van 2 mm. Deze duurzame netten van Carrington hebben een UV-behandeling, dus ze zijn net zo effectief binnen als buiten.
  • Voor tennistoernooien of wedstrijden: kies voor netten met dubbele mazen met een dikte tussen 3 en 3,5 millimeter, zoals het Carrington Expert-model. Deze producten hebben meestal een geweven polyester bovenband en zijn versterkt met PVC.

Ze zijn sterk en duurzaam en zijn effectiever in het tegenhouden van hard geslagen tennisballen. Organisatoren van de grootste internationale toernooien, van Rolland Garros tot Wimbledon en de US Open, gebruiken dit type uitrusting om 's werelds beste spelers (Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, etc.) in staat te stellen op hun best te spelen.

Je vindt online materiaal voor elk formaat tennisbaan.

Tennisnetpalen

We hebben ook een grote voorraad tennisnetpalen. Geschikt voor alle spelniveaus, hebben we modellen geselecteerd die design en prestaties combineren om je baan elegant aan te kleden. Ze zijn meestal gemaakt van aluminium en hebben verschillende kenmerken: rond, vierkant, groen, wit, enz. De palen worden per paar verkocht en worden geleverd met een omhulsel zodat je ze veilig kunt opbergen.

Bank en scheidsrechtersstoel

Rust uw tennisbaan uit met comfortabele banken zodat de spelers tussen de uitwisselingen door kunnen rusten en kunnen herstellen van hun intensieve inspanningen. Tijdens trainingen of wedstrijden kunnen tennissers ook hun persoonlijke spullen op deze banken zetten, of het nu hun tennisrackets of een flesje water is.

De tennisbanken van Carrington of Powershot zijn gemaakt van PVC, aluminium of hout en zijn behandeld om langdurig bestand te zijn tegen weersinvloeden. U kunt ze ook personaliseren om bijvoorbeeld uw sponsors te laten zien.

Scheidsrechtersstoelen zijn ook essentieel als uw club tennistoernooien organiseert. Netsportique biedt een reeks innovatieve modellen die onze klanten waarderen om hun duurzaamheid.

Tennisbalwerpers

Tennis is ongetwijfeld een sport waarbij consistentie de sleutel is tot het winnen van toernooien. Om je techniek te verbeteren en snel vooruitgang te boeken, is er niets beter dan een tennisbalwerper! Dit innovatieve apparaat, ontworpen door Carrington, helpt je om je backhands en forehands perfect te oefenen. Hij is eenvoudig te gebruiken en volledig instelbaar, geschikt voor alle niveaus en kan tennisballen gooien met een maximale snelheid van 63 km/u. Het is ideaal voor beginners (kinderen of volwassenen) en geeft ervaren spelers de kans om hun spel te perfectioneren.

Tenniskits voor onderwijs en vrije tijd

Voor een multisportieve aanpak biedt Netsportique ook een vrijetijdstennisset. In een paar minuten gemonteerd en gedemonteerd, kunnen kinderen spelen en plezier hebben, of het nu in de tuin is of op het schoolplein.

Complete kits die eenvoudig te monteren zijn

Ontdek tot slot tennissets die ontworpen zijn om gemakkelijk vervoerd te worden en gebruikt te worden voor strandtennis op het zand of in de tuin. Profiteer momenteel van een speciale aanbieding voor de all-inclusive tennisset (met palen en net), die 6 meter lang is en gemakkelijk te vervoeren.

Tennisshoppen: de benodigdheden tegen scherpe prijzen en van topkwaliteit op Netsportique

Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je tennisaankopen in club- of vrijetijdsverband. Het materiaal dat te koop is bij Netsportique is getest en goedgekeurd door talloze clubs in Frankrijk en daarbuiten. Klanttevredenheid is onze prioriteit. Profiteer van 10% extra korting als u een club, gemeente of sportvereniging bent. Ga voor meer informatie naar info@netsportique.fr

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.