image

Schoolsportuitrusting: de beste uitrusting voor kinderen!

Wat voor sport het ook is, school is een van de belangrijkste plaatsen waar kinderen leren, en sport vormt daarop geen uitzondering! Daarom moeten lokale overheden, gemeentehuizen en scholen rigoureus zijn als het gaat om het investeren in de sportuitrusting en faciliteiten die ze gebruiken om kinderen te vermaken... en waarom geen roeping creëren!

Daarom zet Netsportique zich dagelijks in om lokale overheden, gemeentehuizen en scholen te voorzien van kwaliteitssportartikelen tegen de beste marktprijs. De publieke sector moet het zich kunnen veroorloven, dus je kunt er zeker van zijn dat je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Maak je geen zorgen, we hebben een uitgebreide gids samengesteld voor het kopen van sportuitrusting voor je scholen! Hier zijn onze belangrijkste items.

Teamsporten: welke sportuitrusting moet je kiezen?

Velduitrusting: doelen, palen, netten...

Hoewel we gespecialiseerd zijn in voetbal, wil Netsportique haar klanten ook graag laten profiteren van haar expertise op het gebied van sportuitrusting. Onze teams willen dat iedereen de sport die hij of zij wil beoefenen in optimale omstandigheden kan beoefenen, dankzij de juiste uitrusting. We weten ook dat scholen een breed scala aan disciplines bieden waar kinderen van kunnen genieten.

We verkopen voetbaldoelen, minivoetbaldoelen, basketbalhoepels voor binnen en buiten, handbaldoelen, palen en netten voor tennis, badminton en volleybal. Rugbyspullen en nog veel meer waar managers, leraren en vooral jonge sporters blij mee zullen zijn!

Afbakening van de velden: noppen, kegels, hindernissen, enz.

Om kinderen te begeleiden tijdens sportlessen of pauzes, en vooral om ze te helpen de regels van een sport te leren en te begrijpen, is het belangrijk om de speelvelden duidelijk af te bakenen. Zonder visuele referentiepunten en zonder een duidelijk afgebakende ruimte om een sport te beoefenen, is het onwaarschijnlijk dat kinderen vooruitgang boeken op het gebied van motorische vaardigheden en begrip van ruimte.

Netsportique biedt een breed scala aan noppen, kegels, implantaten en grondmarkeringen om u te helpen de juiste sport- en oefenruimte te creëren voor de sport van uw leerlingen.

Welk indoormateriaal moet je kiezen voor je schoolterrein?

Bijna alle scholen hebben toegang tot een gymzaal, of het nu alleen in de winter is of voor sommige scholen zelfs het hele jaar door, zodat ze hun sport onder goede omstandigheden kunnen blijven beoefenen. Netsportique levert indoor apparatuur zodat scholen ook indoor uitgerust kunnen worden.

Deze uitrusting bestaat uit

  • Handbal of Futsal doelen , in aluminium of staal, in verplaatsbare of ingegraven versies, er is voor ieder wat wils!
  • Er zijn ook schietmuren om je schietvaardigheid te verbeteren.
  • En laten we onze benodigdheden niet vergeten, die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt: horden, hoepels, palen, scoreborden, enz.

Scheidsrechters: stopwatch, fluit, enz.

Zoals bij elke activiteit onder toezicht gelden er op school regels, en sportlessen en -pauzes maken daar integraal deel van uit. Daarom bieden we een breed scala aan producten voor scheidsrechters, zodat je je in de best mogelijke omstandigheden kunt uitleven!

Denk hierbij aan: stopwatches, fluitjes, scoreborden, scheidsrechtersvlaggen, spelerswisselborden en hoekpalen.

Teamsporten: chasubles en sportbroekjes

Zoals bij alle teamsporten waarbij twee teams tegen elkaar spelen, moet elke speler zijn teamgenoten van zijn tegenstanders kunnen onderscheiden. Het is dus belangrijk om een visuele markering te hebben om het verschil aan te geven.

Dit is gemakkelijk te doen, want wij bieden scholen een breed assortiment chasubles en slabbetjes in verschillende kleuren en maten.

Materiaal voor vroegtijdig leren en motorische vaardigheden

Motorische vaardigheden

Zodra een kind oud genoeg is om te lopen en zich in de ruimte te bewegen, zal het moeten werken aan zijn of haar lichamelijke motoriek. Een goede beheersing van motorische vaardigheden is belangrijk bij alle sporten. Vaardigheden zoals evenwicht, coördinatie, ontspanning en snelheid zijn essentieel als ze goed willen presteren in de sport.

Al deze vaardigheden kunnen worden aangeleerd door oefeningen die al deze kwaliteiten in het spel brengen. Daarom hebben onze teams een hele reeks producten bedacht die gebruikt kunnen worden voor dergelijke oefeningen, om deze vaardigheden te vertienvoudigen! Ons motto is niet voor niets "gemaakt door spelers voor spelers"!

Motorische vaardigheden en spelletjes voor vroeg leren

Om kinderen spelenderwijs motorische vaardigheden aan te leren, moet je plezier met leren combineren. Een mix van teamspellen die wederzijdse hulp, medeplichtigheid en solidariteit stimuleren, en andere coördinatie/snelheidsoefeningen die kinderen helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

We hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment grondmarkeringen, noppen en kegels om de gebieden af te bakenen voor teamspellen zoals sparrowhawk, trefbal, tikkertje, enz. Voor deze teamspellen heb je ook onze chasubles en slabbetjes nodig.

En dan hebben we nog een breed scala aan multifunctionele toestellen om kinderen echt aan hun motorische vaardigheden te laten werken, zoals hoepels, palen, horden, ritmetrappen, noppen en kegels.

Uitrusting voor de veiligheid van jonge kinderen op het veld

Geschikte uitrusting: minidoeltje, bal, kinderdoel, enz.

Het spreekt voor zich dat veiligheid op school van het grootste belang is! Al onze doelen voldoen aan EN 748, de Europese norm voor voetbaldoelen. Al onze producten worden systematisch getest wanneer ze de fabriek verlaten en de gebruikte materialen zijn 100% veilig.

Bovendien zorgen we ervoor dat we materiaal leveren dat echte veiligheidsgaranties biedt voor kindersporten. Je vindt bijvoorbeeld elastischegrondmarkeringen om slippen te voorkomen, die veel veiliger zijn dan eenvoudige noppen. Er zijn ook flexibele of schuimrubberen horden, ladders en een breed assortiment paramedische producten.

De kindertijd en adolescentie zijn periodes van fysieke en psychologische ontwikkeling, dus het is belangrijk om een reeks kwaliteiten te ontwikkelen door middel van sportlessen, zowel puur fysiek als op het gebied van menselijke relaties. De teams van Netsportique worden gedreven door de wens om lokale overheden, gemeentehuizen en scholen te voorzien van de beste apparatuur, zodat ze een actieve rol kunnen spelen in de ontwikkeling van jongeren.

Door zo dicht mogelijk bij de behoeften van sportliefhebbers te staan, kan Netsportique u sportmateriaal van hoge kwaliteit aanbieden, altijd tegen de scherpste prijs!

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.