image

Goedkope voetbalgoals: hoe kies je?

Of je nu een jonge voetballer bent of een doorgewinterde speler, het eerste onderdeel waar je aan denkt bij voetbal is natuurlijk het voetbaldoel! Het is hetessentiële element van deze sport en we zijn altijd op zoek naar een doelpunt om de wedstrijd te winnen. Of je nu als hobby speelt, traint of wedstrijden speelt, het is belangrijk om jezelf uit te rusten met kwaliteitsuitrusting zodat je je zoektocht naar vooruitgang in optimale omstandigheden kunt voortzetten!

Toch is het waar dat het kopen van een voetbaldoel een investering is, en het is soms moeilijk voor clubs of zelfs individuen om een doel van topkwaliteit te vinden tegen de beste prijzen op de markt .

De teams van Netsportique zijn zich bewust van je behoeften en daarom bieden we je de beste voetbaldoelen tegen onverslaanbare prijzen!

Bekijk onze vergelijking om je te helpen bij je keuze! Zo kun je optimaal genieten van je favoriete sport.

Je voetbaldoelen kiezen op basis van je behoeften

Hoewel de vraag naar de prijs van een voetbaldoel centraal staat, spreekt het voor zich dat je je voetbaldoelen ook moet kiezen op basis van je behoeften. De behoeften van een voetbalclub zijn niet hetzelfde als die van een gezin. De eerste richt zich op competitie, terwijl de tweede zich richt op vrije tijd of training .

Voor sportclubs

Een voetbalclub kan meerdere teams hebben in verschillende leeftijdscategorieën. De club moet zijn seniorenteams natuurlijk uitrusten met 11-a-side doelen voor zowel competitie als training.

  • Voor wedstrijden hebben de te verzegelen 11-a-side doelen de voorkeur
  • terwijl voor trainingsdoeleinden een verplaatsbaar doel de voorkeur verdient, zodat het gemakkelijk verplaatst kan worden naar de behoeften van de coach tijdens trainingen.

Voor jonge voetballers heeft de club 8-a-side en 5-a-side doelen nodig, die verzegeld of verplaatsbaar kunnen zijn. Voor de 5-a-side doelen zullen het bijna uitsluitend mobiele en gemakkelijk verplaatsbare doelen zijn. Het meest geschikte type doel is ongetwijfeld de Quickfire-serie, die gemakkelijk te vervoeren, slijtvast en veilig voor kinderen is. Ze zijn ideaal voor zowel binnen als buiten.

Voor spelen met familie en vrienden

Hetzelfde geldt voor het gezin. Een goedkoop voetbaldoel kopen hangt af van de leeftijd van je kinderen. Je moet het juiste formaat doel kiezen voor je kinderen. Als kinderen klein zijn, zijn opvouwbare of pop-up minidoeltjes het beste om mee te beginnen. Als ze ouder worden, willen ze grotere doelen.

Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoeveel ruimte je in je tuin hebt. Gemakkelijk in elkaar zetten/demonteren en transport zijn ook belangrijk als je het doel thuis regelmatig moet opbergen.

Als je je doel het hele jaar door buiten wilt laten staan, kun je het beste een aluminium doel kiezen, zodat het niet gaat roesten.

Op welke criteria moet ik letten bij het kopen van nieuwe doelen?

  • Kwaliteit/prijsverhouding: je moet de beste verhouding vinden tussen een doel dat perfect aan je behoeften voldoet en een doel dat in lijn is met de marktprijzen en je budget.

  • Praktisch: eenvoudige montage/demontage dankzij de vouwfunctie van het doel of bij pop-up doelen, eenvoudig transport dankzij een meegeleverde draagtas zijn duidelijk criteria om rekening mee te houden. Vooral als je het doel regelmatig moet opbergen of ermee naar trainingen of bijvoorbeeld toernooien reist. Het gemak van montage/demontage maakt het werk gemakkelijker voor zowel kinderen als leerkrachten/ouders.

  • Materialen: Voor voetbaldoelen in de grond, of doelen die een zekere stabiliteit vereisen en door volwassenen worden gebruikt, biedt staal een echte garantie op prestaties. Voor verplaatsbare doelen die buiten worden gebruikt, is het beter om aluminium te gebruiken , dat lichter is en daarom gemakkelijker te vervoeren en bovenal duurzamer omdat het niet roest.

We bieden ook een breed assortiment onbreekbare UPVC minidoelen die perfect zijn voor kinderen.

  • Gebruiksvoorwaarden: Het spreekt voor zich dat je je doel moet kiezen op basis van de intensiteit van je activiteit: plezier, training, competitie. Het is belangrijk om te onthouden dat om je voetbaldoelen in competitieverband te kunnen gebruiken, ze goedgekeurd moeten zijn en moeten voldoen aan de EN 748 norm. Dit moet dus ook een van je criteria zijn.

Een goedkoop voetbaldoel kopen: vergelijking

Top 5 best verkochte voetbaldoelen voor clubs :

1. 11-A-SIDE PROFESSIONEEL VERPLAATSBAAR VOETBALDOEL

Dit is HET must-have voetbaldoel bij Netsportique! Elke club die de prestaties van zijn spelers wil verbeteren, zal er blij mee zijn! Dit afneembare doel kan gemakkelijk overal op het veld worden geplaatst zonder dat je gaten in je grasmat hoeft te maken. Trainers kunnen dus overal op het veld aan de slag. Het is zelfs nog makkelijker te vervoeren dankzij de optionele wielen.

Dit doel is volledig gemaakt van aluminium palen, voor een perfecte combinatie van transportgemak en stevigheid. Dit doel heeft zelfs zo'n lange levensduur dat we er 2 jaar garantie op geven. Geen risico dat roest je palen aantast.

Met zijn ballastgewichten en verankeringssysteem voldoet het aan de normen (EN 748). Hierdoor is het een doel dat in elke situatie gebruikt kan worden, van trainingen tot wedstrijden! Kortom, het perfecte doel voor elke voetbalclub!

2. 11-A-SIDE VERPLAATSBAAR VOETBALDOEL - 7,32 X 2,44 M

Nog een doel dat erg populair is bij clubs omdat het op alle soorten velden geïnstalleerd kan worden! Zowel natuurgrasvelden als synthetische velden. De komst van synthetische velden die bestand zijn tegen strenge winterse omstandigheden heeft ertoe geleid dat de verkopers van sportuitrusting zich hebben aangepast. Dit doel is nu een must-have, omdat het op alle soorten ondergrond kan worden geïnstalleerd, gemakkelijk te vervoeren is, voldoet aan de normen en gemaakt is van aluminium, waardoor het sterk en gemakkelijk te vervoeren is.

Naast al deze kwaliteiten is het doel verstevigd met stalen oren en steunen, en de achterste voet van het doel is ook gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor precies de juiste balans tussen sterkte en lichtheid. Het doel rust op een stalen structuur op de grond en de wielen en ballastgewichten zijn optioneel.

Als je een kunststof hebt, ga er dan voor! Zo niet, vertel je lokale autoriteiten dan alles over de voordelen?

3. VERPLAATSBAAR 11-A-SIDE VOETBALDOEL MET ZELFBALLAST

Dit is een veel duurder voetbaldoel dan de vorige twee, maar de prijs-kwaliteitverhouding is niet minder ongelooflijk! De meeste clubs kopen dit doel gewoon omdat het zo innovatief is!

Bij dit product zijn de wielen en ballast direct in de structuur geïntegreerd, waardoor het makkelijk te vervoeren is. Dankzij de EN748 norm kun je zowel op training als in competitieverband spelen!

De legering van aluminium en staal maakt dit doel simpelweg het sterkste op de markt! Of het nu kunstgras of natuurgras is, je spitsen zullen er plezier aan beleven en je zult kunnen voldoen aan hun behoefte om vooruitgang te boeken.

4. 8-A-SIDE VOETBALDOEL: 6X2,10 M ALUMINIUM

Er is geen reden waarom de seniorencategorieën van je club de enigen zouden moeten zijn die profiteren van kwaliteitsuitrusting! Met dit doel kunnen je jeugdcategorieën ook profiteren van de kwaliteiten van dit product!

Het is het ideale voetbaldoel voor je club, omdat het gebruikt kan worden door zowel seniorenspelers tijdens trainingen als jeugdspelers tijdens trainingen en wedstrijden. Dit doel is volledig goedgekeurd en voldoet aan de normen voor U11 en U13 jeugdcompetities.

Het is het meest stabiele en robuuste doel op de markt, dankzij de versterkte aluminium materialen. De montage is snel en eenvoudig, wat een echte zegen is voor alle voetbalclubs!

Net, wielen en ballast zijn optionele extra's.

5. VERPLAATSBAAR VOETBALDOEL - FUTSAL - ALUMINIUM - 3 X 2 M

De winterstop kan fysiek vaak veel schade aanrichten als spelers te lang inactief zijn. Het kan een team dat goed draaide tot stilstand brengen. Clubs met een trainingsfaciliteit hebben een duidelijk concurrentievoordeel!

Daarom is dit doel een must-have. Het is een twee-in-één product omdat het is gemaakt van een legering van staal en aluminium, dus het kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, en het roest niet!

Het stalen verbindingssysteem voor de hoeken zorgt voor meer veiligheid en duurzaamheid. Wordt geleverd als bouwpakket voor een snelle en gemakkelijke levering! Net, wielen en ballast zijn optioneel.

*** Netsportique biedt ook 10% korting voor clubs!

Top 5 best geprijsde trainings- en recreatiedoelen :

1. POWERSHOT PRO 2,4 X 1,2 M VOETBALDOEL MET KLIKSYSTEEM

Dit minivoetbaldoel is simpelweg het populairste doel voor recreatief gebruik. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jonge spelers die op zoek zijn naar plezier en training om hun vaardigheden te verbeteren in een leuke omgeving. Het is zelfs het doel dat gebruikt wordt door de Franse voetbalbond als onderdeel van het "voetbal op school" programma!

Het doel kan worden gebruikt voor trainingen, schoolsportlessen en toernooien. Het is deze veelzijdigheid die het een must-have doel maakt. Dankzij het clipsysteem is het eenvoudig te monteren en te demonteren. Het onbreekbare UPVC-materiaal maakt het licht, stabiel en veilig voor kinderen.

Het doel bestaat uit een net, haken voor het net en grondankers om stabiliteit en veiligheid voor kinderen te garanderen. Dus aarzel niet, dit is HET vrijetijdsdoel bij uitstek!

2. 3 X 2M STALEN VOETBALDOEL

Dit voetbaldoel voor in de tuin zal zowel kinderen als volwassenen bekoren. Bij dit doel draait alles om speelplezier in optimale veiligheidsomstandigheden voor kinderen.

Het doel is snel te installeren en is gemaakt van staal, hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor professionele doelen. Daarom is het zo robuust dat we er 2 jaar garantie op geven!

Het is een doel dat je in je tuin kunt plaatsen, met of zonder schietmuur om het mikken op de hoeken te oefenen. Het is gewoon het perfecte cadeau voor jong en oud!

3. POWERSHOT MODULAIR VOETBALDOEL (4 X 1,5)

Wil je twee minidoeltjes kopen voor de prijs van één? Of het nu in je tuin is, op het schoolplein of op een ander grasveld, dit modulaire Powershot voetbaldoel is precies wat je nodig hebt!

De reden dat dit doel een van onze bestsellers is, is dat het een innovatief 2-in-1 product is voor de beste prijs op de markt! Het wordt geleverd in twee verschillende maten, 4 x 1,5m en 3 x 1,5m, dus het is perfect voor alle jonge voetballers van U6 tot U9.

Deze kooi is ook ontworpen met opvoeders, coaches en ouders in gedachten, dankzij het PVC-materiaal dat sterk en flexibel is. Dankzij de clips is het snel en eenvoudig te monteren en demonteren, waardoor het ideaal is voor begeleidende volwassenen, die het doel mee kunnen nemen om de spelers overal te volgen.

Dit mobiele doel is een compleet product, want het wordt geleverd met het net, het clipsysteem en de grondankers die zorgen voor de stabiliteit van het doel en de veiligheid van de kinderen. Al deze elementen zorgen voor topprestaties tijdens trainingen, wedstrijden en toernooien.

De optionele draagtas maakt het vervoeren van het doel gemakkelijk!

4. 3 X 2 M "STADION" VOETBALDOEL

De STADIUM Powershot kooi is een van onze must-have doelen. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is bestand tegen alle weersomstandigheden! Het zal jong en oud zeker plezieren tijdens vriendschappelijke voetbalwedstrijden.

Het onbreekbare UPVC-materiaal maakt de palen extreem sterk en bestendig, zozeer zelfs dat we 2 jaar garantie geven op het doel! Wat dit doel zo aantrekkelijk maakt voor onze klanten zijn de achterbalken, die net als de professionele doelen zijn. Het is een kopie van de modellen die door onze favoriete sterren worden gebruikt!

Alles is inbegrepen: net, clips, grondankers, vergrendelingssysteem met kliksysteem. En natuurlijk de optionele draagtas voor eenvoudig transport.

5. QUICKFIRE VOETBALDOEL 3 X 2 M

De grootste innovatie van Netsportique is ongetwijfeld het Quickfire voetbaldoel! Het is een echte revolutie in de wereld van de sportuitrusting: het enige wat je hoeft te doen om het te gebruiken is de kooi te openen en het net op te zetten - het is heel eenvoudig. Bovendien kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De glazen stangen passen gemakkelijk in de grondstructuur voor een snelle montage van het net. De stalen grondstructuur is bestand tegen alle weersomstandigheden en is dus extreem duurzaam. En het rubber onder de structuur zorgt ervoor dat het stevig verankerd blijft aan de grond, waardoor met name gymnastiekvloeren worden beschermd.

De draagtas wordt meegeleverd, wat een echt pluspunt is omdat je het doel gemakkelijk kunt monteren en demonteren. De meeste clubs gebruiken deze doelen nu om hun jonge spelers te voorzien van prachtige voetbaldoelen voor hun toernooien.

Vandaag de dag is het erg belangrijk om jezelf uit te rusten met kwaliteitsproducten. De sportwereld wordt steeds competitiever en als je wilt dat je spelers vooruit blijven gaan, moet je de beste voetbaldoelen vinden zonder jezelf financieel in gevaar te brengen.

Daarom streeft Netsportique ernaar om je de beste producten te bieden, tegen prijzen die gewoon onverslaanbaar zijn!

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.