image

Europees 11-a-side voetbalnet

Voetbalnet

Netsportique heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van voetbaldoelen en voetbalnetten. Daarom heeft u bij ons een grote keuze tussen voetbalnetten in verschillende maten, waaronder voetbalnetten die geschikt zijn voor een senior voetbaldoel. Wij leveren voetbalnetten met verschillende draaddikten. Onze voetbal doelnetten voor senior voetbaldoelen voldoen aan de Europese Norm EN748 (betreffende voetbalgoals).Aangezien kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan, zijn al onze voetbal doelnetten van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de voetbalnetten met een dikkere draaddikte van een nog hogere kwaliteit dan de iets goedkopere voetbalnetten met een dunnere draaddikte. De goede kwaliteit van onze voetbalnetten en onze voetbaldoelen staan garant voor urenlang speelplezier. Ditzelfde geldt voor alle andere voetbal artikelen die wij verkopen, zoals voetbal trainingsmateriaal.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Voetbalnetten voor senior voetbaldoelen kopen?

De afmetingen van een voetbalnet moeten altijd iets groter zijn dan de afmetingen van het voetbaldoel waar het doelnet in gehangen wordt. Dit zorgt ervoor dat het voetbalnet de voetbalgoal goed kan bedekken.
De afmetingen van een voetbalnet voor een senioren voetbaldoel zijn 7,5x2,5 m (volgens de Europese richtlijnen voor voetbalnetten). Netsportique levert voetbalnetten voor standaard senior voetbaldoelen, verplaatsbare senior voetbaldoelen, inklapbare senior voetbaldoelen en WK voetbal kooidoelen die in een stadion geplaatst kunnen worden. In feite kunnen al onze voetbalnetten die geschikt zijn voor een senior voetbaldoel gebruikt worden in de hiervoor opgesomde verschillende soorten voetbaldoelen. In ons assortiment bieden wij voetbalnetten aan die geschikt zijn voor het spelen van amateur voetbal en professionele voetbalnetten die in een professionele voetbalwedstrijd gebruikt kunnen worden. Bij ons kunt u dus het voetbalnet vinden dan aansluit bij uw wensen. Wilt u online een voetbal doelnet kopen voor een andere maat voetbalgoal? Deze voetbalnetten kunt u vinden in de andere categorieën op onze website.

Voetbalnetten in de kleuren van uw club!

Bij ons is het mogelijk: een voetbalnet kopen in de kleuren van uw eigen voetbalclub! Kijk goed in ons assortiment. Bij verschillende voetbalnetten heeft u de optie voor een kleurkeuze. Deze voetbalnetten voldoen aan de Europese Norm EN-748 (betreffende voetbaldoelen). Hierdoor kunt u het voetbalnet in de kleuren van uw club zelfs in een WK voetbaldoel in het stadion gebruiken! Wilt u een voetbalnet kopen voor een senioren voetbaldoel of voor een WK voetbalkooi? De website van Netsportique is DE juiste website voor u! Hier vindt u kwalitatief hoogwaardige voetbalnetten, voetbaldoelen en andere voetbal artikelen. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze voetbalnetten, maar ook onze andere sportartikelen zoals onze voetbaldoelen en voetbal trainingsmateriaal zo kort mogelijk te houden, zodat u de voetbalnetten en andere aankopen zo snel mogelijk in huis hebt. Wilt u meer weten over onze voetbalnetten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.