image

Minivoetbaldoel

Mini voetbaldoeltje

Wilt u een voetbaldoeltje voor kinderen kopen? Wij leveren voetbaldoeltjes en mini voetbaldoeltjes in verschillende maten, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit: mini voetbaldoeltjes voor hele jonge kinderen, voetbalgoaltjes voor het spelen van kaboutervoetbal en voetbaldoeltjes voor wat oudere kinderen. Zo hebben we POP-UP voetbaldoeltjes die zeer gemakkelijk op te zetten zijn, maar wij leveren ook mini voetbaldoeltjes vervaardigd uit aluminium.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws
Pagina's :
Pagina's :

Mini voetbaldoeltje

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige voetbalgoals. Wij leveren voetbalgoals die ontworpen zijn voor spelers van verschillende leeftijden en voor spelers met verschillende niveaus, waaronder deze (mini) voetbaldoeltjes die onder andere geschikt zijn voor het spelen van kaboutervoetbal. Onze voetbaldoeltjes zijn sterk en bestendig en staan garant voor veel speelplezier in alle veiligheid. In ons assortiment hebben wij verschillende types mini voetbalgoaltjes: verplaatsbare POWERSHOT voetbaldoeltjes van PVC-U, een zeer gemakkelijk POP-UP voetbaldoeltje, Kickster voetbaldoeltjes en stalen en aluminium voetbaldoeltjes.

POWERSHOT verplaatsbaar voetbaldoeltje van PVC-U

In ons assortiment hebben wij een heel scala aan voetbalgoaltjes van het merk POWERSHOT (voorheen FORZA). Deze verplaatsbare voetbaldoeltjes zijn vervaardigd van PVC-U en zijn weerbestendig. U kunt dit voetbaldoeltje dus het hele jaar buiten laten staan, zonder dat u het af hoeft te breken en op hoeft te ruimen. Daarnaast is dit voetbaldoeltje UV-bestendig.
PVC-U is een variatie op het materiaal PVC. Deze voetbalgoal is net zo flexibel als een voetbaldoeltje van PVC, maar is veel sterker. De reden hiervoor is dat, in tegenstelling tot de klassieke voetbaldoelen van PVC, onze voetbalgoals van PVC-U geen plastic bevatten. In vergelijking met andere voetbaldoelen is dit voetbaldoel zeer gemakkelijk te onderhouden. Wanneer u de voetbalgoal van tijd tot tijd lichtjes afneemt met een doek, is dit ruimschoots genoeg om ervoor te zorgen dat het voetbaldoel in goede staat blijft en niet aangetast wordt door sporen van grond of vochtigheid. Dankzij dit kan dit bestendige voetbaldoel het hele jaar buiten blijven zonder aangetast te worden door het weer, zodat u het hele jaar door speelplezier kunt hebben met dit voetbalgoaltje. 
Onze POWERSHOT voetbalgoals zijn voetbaldoelen die perfect geschikt zijn voor het spelen van een potje voetbal in de tuin, maar die daarnaast ook ingezet worden bij trainingen van officiële voetbalclubs, zoals ‘Olympique Lyon’, ‘FC Bayern München’ en de Franse voetbalbond (de FFF), een bewijs van de enorm goede kwaliteit van onze voetbaldoelen. Voetbalgoals van ditzelfde merk zijn ook geschikt voor voetbaltrainingen van senioren en voor jeugdvoetbaltrainingen. Daarnaast heeft POWERSHOT ook een groot aanbod in kleine voetbaldoeltjes. Deze voetbaldoeltjes zijn geschikt om in de tuin te plaatsen, voor kinderen die een balletje willen trappen of voor het spelen van een potje voetbal met vrienden. Onze POWERSHOT voetbaldoeltjes kunt u niet terugvinden in de categorie ‘Mini Voetbaldoeltje’, maar in de rubriek ‘Voetbaldoel POWERSHOT’. De komst van de POWERSHOT goals is een kleine revolutie in de markt van voetbaldoelen.

Stalen en aluminium voetbaldoeltjes

Netsportique levert ook stalen en aluminium mini voetbaldoeltjes in verschillende maten. Net zoals al onze andere voetbal artikelen en voetbaldoelen, zijn ook deze voetbalgoaltjes van een hoge kwaliteit. Deze voetbaldoeltjes zijn goed geschikt voor voetbaltraining van kinderen met of zonder keeper. Tevens is er de keuze tussen een voetbaldoeltje met trainingswand voor de training van het richten tijdens het schieten van de voetbal. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze verschillende voetbaldoelen, voetbalnetten en andere voetbal artikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u de sportartikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Netsportique is een gespecialiseerd in de levering van voetbaldoelen en dus de perfecte website voor de aanschaf van uw voetbaldoeltjes. Wanneer u online een voetbaldoeltje of andere voetbal artikelen wilt kopen, bent u op onze website zeker aan het goede adres. Wilt u meer weten over één van onze voetbaldoeltjes? Heeft u een specifieke vraag of een specifieke wens? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.