The Footballmaster® PLAY

(0 avis)
Ref : FA138
Op voorraad
299.99€
Levering binnen 2 dagen
Powershot

✅ INNOVATIE: De Footballmaster is de nieuwste uitvinding van Netsportique waarmee elke speler zijn voetbalvaardigheden kan verbeteren!
✅ VEEL OEFENINGEN: Dankzij de ballentunnel en het reboundnet kun je werken aan je controle, beweging en nauwkeurigheid. De combinatie van oefeningen geeft je een complete workout om een topper met de bal te worden!
✅ AANPASBAAR REBOUND NET: Pas de hoek van het reboundnet aan om de werkhoeken en oefeningen te variëren
✅ EEN HULP VOOR BEGELEIDERS: Werk aan je duiken dankzij de tunnel en je balvangst dankzij het reboundnet
✅ ALLEEN OF MET TWEE: De Football Master kan alleen of met z'n tweeën worden gebruikt. De oefeningen kunnen worden aangepast aan het aantal spelers: alleen voor snelheid, met twee of meer spelers voor een spel dat precisie en plezier combineert!
✅ Afmetingen: Rebound net voor het Play model: 80cmx80cm - Hoepels 30cm breed.

Beschrijving

Werk aan je controle, beweging en nauwkeurigheid met deze tool! Ontdek een nieuwe manier om te trainen en je vaardigheden te verbeteren ⚽🏆

Opinie

(0 avis)
Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.