Power Flick - Planche de rebond Football

(3 avis)
Ref : FA107
Op voorraad
149.99€
Levering binnen 2 dagen
Powershot
✅ Rebound board aan de ene kant, rebound net aan de andere kant, en basket in het midden. Dit is een 3-in-1 voetbaltrainingstoestel, met een gebogen of platte helling om alleen of met anderen te werken aan balontvangst op verschillende hoogtes, snelheden en hoeken.
✅ Uitstekende kwaliteit materialen! Stalen frame, net met honingraatmotief, mand met knooploos net.
✅ De Power Flick Football is een trainingstoestel voor jongeren. Hiermee kunt u aan veel oefeningen werken: balontvangst / passeernauwkeurigheid / balaanname.
✅ Dankzij de herhaling van de oefening, zullen de hersenen en het lichaam het gebaar registreren, en het automatisch doen! Het ontwerp is gemaakt om je voetbalvaardigheden te verbeteren, voor spelers die hun balgevoel en passeernauwkeurigheid uitzonderlijk goed onder de knie willen krijgen.
✅ Zeer snelle levering, slechts 3 werkdagen. Snelle installatie.

Beschrijving

Verbeter je balontvangst, de nauwkeurigheid van je passes en je touch met dit bord dat perfect is voor voetballers van alle niveaus

Opinie

5.0 (3 avis)
 • Lucas Lambert
  ven. 18 nov. 2022
  (vertaald uit Frans) Een geweldige 2-in-1 rebounder die ik bestelde voor de verjaardag van mijn zoon! Hij vindt het geweldig!
 • Liliane Fromeux
  ven. 19 août 2022
  (vertaald uit Frans) Geweldig springplank! Onze kleinkinderen hebben er veel plezier mee!
 • Nicolas Monseigneur
  mer. 11 mai 2022
  (vertaald uit Frans) Super rebounder! Wat het echt geweldig en effectief maakt, zijn de twee verschillende reboundstijlen met de gebogen plank en het strakke net. Ik kan dit product niet genoeg aanbevelen!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.