Filet de tennis-ballon multisport POWERSHOT®

(2 avis)
Ref : FA052
Op voorraad
149.99€
Levering binnen 2 dagen
Powershot
✅ Tennisbalnet met ruimte onder het net om de bal terug te sturen naar de tegenstander als het punt voorbij is of om passes uit te wisselen.
✅ Ideaal product voor voetbalclubs die de technische vaardigheid van hun spelers willen vergroten!
✅ De basis van het net is zelfverzwaard om te voorkomen dat het product omvalt, perfect voor de veiligheid van de kleintjes!
✅ De montage is zeer snel en het kras systeem garandeert een perfect strak net in elke situatie!
✅ Zeer snelle levering: 2 werkdagen direct uit het magazijn van Netsportique!

Beschrijving

Professioneel of recreatief gebruik. Werk aan de techniek, het coördinatievermogen en de reactiesnelheid van de spelers! Maar organiseer ook kleine speelse spelletjes! ⚽🥎
photo

Opinie

5.0 (2 avis)
  • François Leblanc
    lun. 17 oct. 2022
    (vertaald uit Frans) We hebben geïnvesteerd in 2 van deze producten voor onze voetbalclub en de leden zijn niet teleurgesteld! Het is geweldig, het laat je werken aan het technische aspect van het uitwisselen van ballen in de lucht, terwijl het tegelijkertijd leuk is en, uiteindelijk, een behoorlijk geavanceerd product.
  • Solène Flangier
    jeu. 8 sept. 2022
    (vertaald uit Frans) Het is echt een geweldig product! De kwaliteit van de materialen is duidelijk te zien. Je kunt voelen dat er goed over het product is nagedacht.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.