Kit spécial foot : transport facile !

(0 avis)
Ref : TA256
Niet op voorraad
199.99€
Levering binnen 2 dagen
Product niet beschikbaar
Powershot

Deze gemakkelijk te dragen trainingskit is perfect om te gebruiken in zowel pre-wedstrijden als algemene trainingen. Spelers kunnen werken aan een aantal verschillende vaardigheden; van schiettechniek en nauwkeurigheid tot wendbaarheid en snelheid. Essentieel voor elke club die op zoek is naar dat volgende niveau van kwaliteit en vastberadenheid. 

Beschrijving

Deze trainingskits bevatten alles wat nodig is om de behendigheid van de spelers te verbeteren. Perfect om de conditie te verbeteren tijdens het werken aan de wendbaarheid. Het doel en de rebounder zijn perfect om de nauwkeurigheid te verbeteren. Een trainingsbal die hiervoor gebruikt kan worden is inbegrepen. Hij kan gemakkelijk gedragen worden, dus hij is perfect voor pre-match warm ups, zowel thuis als onderweg. Het is een stap verwijderd van de eentonigheid van de meeste trainingen en zorgt voor enige diversiteit in de activiteiten in deze sessies! Het omvat:

  • 1.5m x 0.9m doel
  • 5 slalomstokken
  • 1 oprichter
  • 1 voetbaltraining T5-bal
photo

Opinie

(0 avis)
Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.