Self Return" horden - 30cm - Set van 6

(3 avis)
Ref : TA244
80.00€
Levering binnen 2 dagen
Produits correspondants optionnels
Powershot
 

Ostaco automatische "stand up" functie

Een uniek obstakel, zo uitgebalanceerd dat het na een val altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Het is gemaakt van hoogwaardig PVC-kunststof, wat het gewicht sterk reduceert en daardoor gemakkelijk te hanteren is. De hindernis is niet alleen geschikt voor training in wedstrijden, maar ook voor fitness. Het "Self Return" obstakel is verkrijgbaar in verschillende maten van 25 tot 30 cm voor een grotere variabiliteit in de moeilijkheidsgraad van de training. Het gewicht van de afzonderlijke obstakels varieert van 860 g tot 900 g. De breedte van de obstakels is 710 mm

 
 
 

Beschrijving

 

Set van 6 obstakels voor zelfterugkeer, 6 obstakels van dezelfde grootte, ontworpen om niet te kantelen. De obstakels keren automatisch terug naar hun plaats als ze worden gekanteld.

Hoogte naar keuze (WAARSCHUWING 6 keer dezelfde hoogte) :

 • 20 cm
 • 25 cm
 • 30 cm (12 inch)
 • 35 cm

Inclusief draagtas, ideaal voor eenvoudig transport. Mogelijkheid om verschillende kits te kopen om de hoogte te variëren en de oefeningen te intensiveren.

 
 
 
photo

Opinie

4.7 (3 avis)
 • Richard Delbanque
  jeu. 20 janv. 2022
  (vertaald uit Frans) Ik vind deze hagen echt interessant - je ziet ze zelden op de markt met deze functie.
 • Grégoire Blanchet
  mer. 21 avril 2021
  (vertaald uit Frans) Geweldig product! Het feit dat de horden vanzelf weer op hun plaats vallen is ideaal voor jongeren op scholen of in clubs.
 • Gontard Charles
  mer. 20 janv. 2021
  (vertaald uit Frans) Het is geweldig om de grootte van de hagen te kunnen kiezen! Het lijkt mij dat de meest geschikte maten 30 en 35 cm zijn.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.