Kit d'entrainement Pro

(5 avis)
Ref : TK002
Op voorraad
219.99€250.00€
Levering binnen 2 dagen
Powershot
✅ Een ideale trainingsset voor elke sport! Van tennis tot voetbal! Gemakkelijk op te stellen en te gebruiken voor elk type training, of het nu gaat om een warming-up voor de wedstrijd of een cooling-down na de training.
✅ Ideaal voor het verbeteren van snelheid en behendigheid op een groot aantal manieren, met behulp van een groot aantal hoogwaardige producten.
✅ Het biedt een grote verscheidenheid aan producten die kunnen worden gebruikt om veel verschillende en leuke activiteiten voor alle leeftijden te creëren.
✅ Samenstelling: 1 set van 40 bekers (10x blauw, 10x geel, 10x rood, 10x groen) 10 verstelbare mini hindernissen van 23 tot 30 cm (10x geel) 20 flexibele kegels (5x blauw, 5x geel, 5x rood, 5x groen) 20 platte hoepels (5x blauw, 5x geel, 5x rood, 5x groen) 1 ritme ladder 4m (geel) 5 telescopische slalom mijlpalen met verzwaarde rubberen voet (rode mijlpaal en zwarte voet)
✅ Voor de aankoop van deze kit biedt Netsportique u een sporttas aan om de kit te dragen!

Beschrijving

Mis onze set met 40 bowls / 10 mini horden / 20 flexibele kegels / 20 hoepels / 1 ladder / 5 markers niet 🏃‍♂️

photo

Opinie

4.6 (5 avis)
 • Ngankam djomo diol dolgisse
  dim. 10 sept. 2023
  (vertaald uit Frans) Hallo, ik heb deze kit nodig, hoeveel kost hij?
 • Monique Ducruet
  mer. 15 juin 2022
  (vertaald uit Frans) Het is een geweldige trainingsset, hij is heel compleet en hoewel het misschien duur lijkt, kan ik je vertellen dat het veel duurder is om alle uitrusting afzonderlijk te kopen!
 • Ludovic Furain
  jeu. 22 juil. 2021
  (vertaald uit Frans) De kit lijkt in eerste instantie misschien wat duur, maar hij is ultracompleet! En voor de verandering een supersnelle levering
 • Kévin Legrand
  lun. 12 avril 2021
  (vertaald uit Frans) De kits zijn altijd geweldig, omdat je zo verschillende producten kunt uitproberen tegen gereduceerde prijzen.
 • Michelle Juniqu
  mar. 23 mars 2021
  (vertaald uit Frans) Niet alle producten die ik wil, maar het zorgt voor goede taffy.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.