image

Breeze

Windscherm

Windscherm tennisdoeken zorgen ervoor dat u tennis kunt spelen zonder gehinderd te worden door de wind of de zon. Al onze tennis windschermen zijn UV-bestendig. Hierdoor zijn de windschermen zeer geschikt om buiten gebruikt te worden, zonder dat ze zullen verkleuren of verbleken door zonlicht.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Windscherm

Kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor ons. Wij leveren graag sportartikelen van goede kwaliteit zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze windschermen. Al onze windscherm tennisdoeken zijn voorzien van een omzoomde rand met band voor extra stevigheid. Het model ‘Windscherm PRO’ is zelfs omzoomd met een PVC-band, wat dit model windschermnet extra sterk maakt.

Windscherm kopen?

Als u een windscherm wilt kopen bent u bij Netsportique zeker aan het goede adres! Wij leveren windschermnetten in drie verschillende maten: Bij ons kunt u kiezen tussen een windscherm van 6 x 2m, een windscherm van 12 x 2m en een windscherm van 18 x 2m. Bij ons kunt u windscherm tennisdoeken kopen in de kleuren groen of zwart.

Windscherm met reclame of persoonlijke opdruk!

Windschermen zijn de aankleding van het tennispark en kunnen een goede manier zijn voor uw sponsors om zich te profileren. Bij ons is het mogelijk om een windscherm te kopen met reclameopdruk of persoonlijke opdruk. Wij kunnen uw windschermen leveren met reclameopdruk of een persoonlijke opdruk, ongeacht de maat van het windscherm tennisdoek. Het is zowel mogelijk om een opdruk te doen in zwart als in kleur.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.