Disc slede, spinning slede 70cm

(0 avis)
Ref : LS05
25.99€30.00€
Produits correspondants optionnels
Powershot

Ronde slee, schopslee of draaislee: sensatie gegarandeerd

Om iedereen tevreden te stellen, hebben we gekozen voor 2 maten om kleine en grote kinderen tevreden te stellen! Er zijn ergonomische handvatten aan de zijkant, voor een goede grip bij het naar beneden gaan. De handvatten zijn ook ontworpen om de handen te beschermen tijdens het glijden.

Als u de snelheid te hoog vindt, kunt u uw lichaam gewoon naar achteren kantelen om de sportslee af te remmen: de remmen zijn geïntegreerd!

Schijfslee:

SNELHEIDSLIJNEN

Eenvoudig draaien door zijwaarts te kantelen in de gewenste richting

ONTWERP EN GROOTTE

Glanzend-mat design in de maten 60 cm en 70 cm.

Het ideale ruimtebesparende model voor op vakantie. Het is gemakkelijk in de auto te installeren en neemt weinig ruimte in beslag.

Het is ook een geweldig cadeau-idee voor Kerstmis! Het is ook een geweldig cadeau-idee voor Kerstmis, zowel voor jongens als voor meisjes.

 

Kinderslee voor een sensatie!

Wanneer je boven aan de piste staat, klaar om jezelf te lanceren op je spinning-slee, wel, zoals de naam al doet vermoeden, draai je tijdens de afdaling en weet je niet welke kant je onderaan de speciale piste zal uitkomen! Als je met je rug naar de helling gaat, moet je ervoor zorgen dat je in een veilig, speels gebied bent, zodat je niet tegen andere skiërs aankomt.

Kortom, dit zijn de argumenten waardoor je deze winter verliefd wordt op deze pro-slee:

1 - GEÏNTEGREERDE REM: Het remt je af wanneer je het nodig hebt.

2 - SPEED LINES: Aan de onderkant om de run te controleren.

3 - 2 MATEN: voor kinderen en volwassenen

4 - HANDLEIDINGEN EN DESIGN: Beschermen de vingers tegen verwondingen.

Beschrijving

De perfecte slee voor een geweldige run! De slee heeft gekerfde remmen aan de onderkant van elke kant, zodat je gemakkelijk kunt draaien en remmen aan beide kanten.

  • 100 kg capaciteit
  • Voor 1 persoon (70cm diameter)
  • Gewicht: 1.2 kg
  • Vanaf 3 jaar
  • EN 71 Veiligheid van speelgoed, en Richtlijn 2009/48/EG van de Raad betreffende de veiligheid van speelgoed en Verordening (EG) nr. 1907/2006.
photo

Opinie

(0 avis)
Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.