DESIGN slee met stuur - Snow Express GSL-400

(4 avis)
Ref : LS11
Op voorraad
59.99€65.00€
Levering binnen 2 dagen
✅ Deze slee is super ontworpen voor zowel jongens als meisjes.
✅ De montage is eenvoudig, er zijn geen schroeven en geen gereedschap nodig! Afmetingen: 98 × 45 × 23 cm, maximale belasting 50 kilo
✅ De slee is stevig, met een richtingsframe dat verbonden is met het stuurwiel om soepele en gecontroleerde trajecten te hebben.
✅ Remgrepen aan de zijkanten van de slee. Ook inbegrepen is een touw om de slee de hellingen op te trekken.
✅ EN 71 Veiligheid van speelgoed, en Richtlijn 2009/48/EG van de Raad betreffende de veiligheid van speelgoed en Verordening (EG) nr. 1907/2006 van het Europees Parlement en de Raad (REACH). Gecertificeerd door het Institute for Testing and Certification, Inc.

Beschrijving

Snel naar beneden! Robuust, u zult het in alle veiligheid kunnen gebruiken. Mis geen enkele afslag dankzij het stuurwiel. Voor één persoon tot 50kg 🛷☃️
photo

Opinie

4.8 (4 avis)
 • Christine Margette
  mer. 23 mars 2022
  (vertaald uit Frans) Zelfs aan het einde van het skiseizoen zijn we erin geslaagd om deze sleeën voor een geweldige prijs te vinden! De levering was erg efficiënt, wat het des te leuker maakt.
 • Jérémy Decroix
  jeu. 24 févr. 2022
  (vertaald uit Frans) We zijn dol op deze slee sinds we hem in december hebben besteld. Hij voelt stevig en duurzaam aan en het ontwerp is geweldig.
 • Sylvie P
  mer. 15 déc. 2021
  (vertaald uit Frans) top
 • Isidor Mulemba
  mer. 8 déc. 2021
  (vertaald uit Frans) Zeer goede, zeer geavanceerde slee
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.