Luge bébé avec ceinture de sécurité - Tempo Snow TGX-250 - GREEN

(0 avis)
Ref : LS06
44.99€55.00€
Produits correspondants optionnels
Powershot

Baby- en kindersleeën: 100% veiligheid en plezier op de piste

 

Een eerste aankoop van een slee om uw kinderen de sensatie van het glijden over de sneeuw te laten ontdekken!

Deze slee is ideaal om met een kind in de poedersneeuw te wandelen. De voorkant van de slee is iets verhoogd om te voorkomen dat zich sneeuw ophoopt in de slee.

Het touw aan de voorkant van de slee wordt gebruikt om de slee voort te trekken, je kunt het in je hand houden of om je middel binden om je handen vrij te houden.

 

Driepuntsveiligheidsgordel om het kind veilig vast te zetten. Het kan zich niet losmaken en is het meest geschikte systeem voor jonge kinderen.

WATERBESTENDIGE ZIT, zodat het kind niet uitglijdt tijdens de rit.

DE ZITTING IS STEVIG AAN HET LICHAAM BEVESTIGD

ANTI-REVERSE SYSTEEM: INVLOEDBAAR OMKEREN VAN DE SLED is bijna geëlimineerd dankzij de hoek van de rugleuning.

 

Babyslee: betere grip en prestaties

 

Als de sneeuw optimaal is, kun je met deze babyslee het dorp in voor een mooie rit. Het voordeel is dat het kind goed geïnstalleerd is, goed vastzit en zelfs zonder risico in slaap kan vallen!

Ideaal kerstcadeau! Voor een eerste kerst is het des te belangrijker om de magie van de winter en de sneeuw te ontdekken. Wintersport

 • Afmetingen van de kinderslee: 74 × 38 × 33 cm
 • Het laadvermogen is : 25 kg
 • Gewicht van de babyslee: 1,3 kg
 • Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar
 • 1 kind tegelijk

Met deze babyslee kunnen zelfs kleine kinderen u vergezellen op uw wintersportuitstapjes.

Als uw kind iets te groot is voor deze babyslee, dan kunnen wij het model met stuur aanraden, omdat het kind zich dan aan het stuur kan vasthouden (geruststellende kant) en de bochten gemakkelijk kan nemen. De sensaties zullen sterker zijn, maar het kind zal zijn eigen tempo kunnen volgen dankzij de remmen aan de zijkanten.

Beschrijving

Slee voor baby's of jonge kinderen: van 6 maanden tot 3 jaar. Het is bedoeld voor wandelingen, of zelfs de eerste glijbanen, maar altijd onder toezicht van een volwassene. De achterkant van de babyslee is gemaakt met een zeer steile hoek, om te voorkomen dat de slee omslaat.

 • Afmetingen: 74 × 38 × 33 cm
 • Laadvermogen: 25 kg
 • Gewicht: 1,3 kg
 • Geschikt van 6 maanden tot 3 jaar
 • 1 kind tegelijk
 • Norm: EN 71 Veiligheid van speelgoed, en Richtlijn 2009/48/EG van de Raad betreffende de veiligheid van speelgoed en Verordening (EG) nr. 1907/2006.
photo

Opinie

(0 avis)
Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.