DESIGN slee met stuurwiel

(1 avis)
Ref : LSBACKSEAT
Op voorraad
19.99€
Levering binnen 2 dagen

Slede met stuurwiel om veilig te skiën

Deze slee is geweldig voor beginners. Het stuurwiel maakt het gemakkelijk om de slee vast te houden en de baan van de slee te controleren.

Dit is een kinderslee, de maximale belasting is 50 kilo.

Onze sledes hebben geen stalen messen of houten onderdelen, om ongelukken en verwondingen te voorkomen.

 

Sport slee: 100% glijplezier

Deze sneeuwslee heeft een stuurwiel, dat verbonden is met een kunststof ski onder de slee, die een uitstekend geleidingssysteem vormt.

Voor sleeën in de bergen is dit het ideale product, tijdens de vakantie, een weekend in de bergen... Elke gelegenheid is goed om met de slee de piste af te dalen.

 

Tips voor Netsportique

Als het een beginner is die de slee gebruikt, zorg dan dat je op een piste bent die speciaal voor sleegebruikers is (de meeste resorts hebben er minstens één)

Beschrijving

photo

Opinie

5.0 (1 avis)
  • Loic Dubusquet
    ven. 18 nov. 2022
    (vertaald uit Frans) Het is geweldig om deze map apart te kunnen vinden; we zijn de onze per ongeluk kwijtgeraakt, dus ik ben blij dat we hem apart kunnen bestellen! Onze dochter zal er blij mee zijn!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.