image

Voetbalcadeau-ideeën: onze topselectie

Elke kerst of verjaardag stel je jezelf dezelfde vraag: welk cadeau moet ik geven? Om je te helpen kiezen, is hier onze selectie van de beste sportcadeaus om te geven, zodat je zeker de spijker op de kop slaat!

Ben je een voetbalfan? Vind een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen!

Voor een jonge voetballer is een voetbalgoal een geweldig cadeau. Maar om het perfecte cadeau te vinden, moet je een doel kiezen dat geschikt is voor de speler die je een plezier wilt doen:

  • Onder 5 jaar : denk aan een klein doel dat ook binnen kan worden gebruikt, zoals een minivoetbalkooi met het doel van 90x60 cm. Snel in elkaar te zetten, je kind zal geen tijd hebben om ongeduldig te worden als het al staat. En met het meegeleverde balletje hoef je niet op zoek naar een extra bal.
  • Tussen 6 en 9 jaar : je kunt gaan voor een doel dat twee keer zo groot is met een kooimodel van 1,8x1,2m. Je kind zal in een groter doel kunnen spelen, aangepast aan zijn behoeften.
  • Tussen 10 en 14 jaar: kies voor doelen van 3,7x1,8 m en verhoog de moeilijkheidsgraad. Met een veel groter doel kan je kind zich aanpassen aan de omstandigheden van clubvoetbal. Je kunt ook met je kind beginnen te spelen in een doel dat min of meer jouw lengte is!
  • Vanaf 15 jaar: begin met een "maxi formaat" doel van 5x2m. Dit grote doel komt zo dicht mogelijk bij de kooien die volwassenen gebruiken. De gelukkige eigenaar van dit doel zal de indruk hebben een echte wedstrijd in zijn eigen tuin te spelen.

Welk cadeau voor een voetbalfan? Vind de beste ideeën voor elke gelegenheid

Er is geen tekort aan cadeau-ideeën voor voetbalfans. Van doelen en ballen tot reboundnetten en tennisbalnetten, het is makkelijk om een cadeau te vinden voor een voetbalfan.

Er is keuze genoeg uitcadeaus met een voetbalthema en de toekomstige eigenaar zal er zeker blij mee zijn. Als je op zoek bent naar een ongewoon cadeau, raden we je vooral een tennisbalset van 6x0,9 m aan.

Maar wat is dit originele spel?

Door tennis en voetbal te combineren, kan de speler aan zijn luchtbalspel werken terwijl hij een leuke tijd heeft met vrienden of familie. Het is een geweldig cadeau-idee voor de verjaardag van een kind, want ze zullen het binnen een minuut willen uitproberen!

Voetbalfans zullen het ook waarderen:

  • een springplank met een gebogen plank zodat ze alleen kunnen spelen. Je kunt je ook voorstellen dat je al een voetbalkooi hebt gekocht voor de verjaardag van je zoon.
  • Je zou hem de kans kunnen geven om vrije trappen te oefenen door hem een set van 3 vrije trap dummy's te geven als voetbal kerstcadeau. Net als Cristiano Ronaldo kan hij dan oefenen om over de muur te schieten en zijn trap te perfectioneren!

Welk cadeau voor een sportieve 10-jarige?

Een sportieve 10-jarige moet uitgerust zijn met kwaliteitsproducten. Daarom stellen we een geschenkdoos voor met alle uitrusting die ze nodig hebben om in de tuin of met hun vrienden te oefenen.

Een complete, draagbare kit is ideaal om stoom af te blazen en vooruitgang te boeken, met :

  • 1,5m x 0,9m Quickfire doel
  • 5 verstelbare slalompalen
  • 1 reboundnet van 80x80 cm
  • 1 Powershot bal maat 5

Gepersonaliseerde voetbalcadeaus: wat moet je kiezen?

Wil je een klein, gepersonaliseerd cadeau geven? Afhankelijk van de ontvanger moet je het afstemmen op zijn behoeften en smaak. Voor een doelpunt kun je bijvoorbeeld de kleuren afstemmen op de voorkeuren van de ontvanger.

Ga voor het paar pop-up goals van 1,2x0,8 m in 3 kleuren! Er is voor ieder wat wils:

Is je geliefde fan van Borussia Dortmund? Je kunt ze krijgen in geel en zwart.

Ben je meer een Monaco fan? Je kunt ze krijgen in rood en wit.

Of is hij meer een fan van Strasbourg Racing Club? Dan kun je hem in blauw en wit nemen.

Bij dit doel kun je ook een voetbal in de corresponderende kleur toevoegen.

Heeft je geliefde al een voetbal? Geen probleem, je kunt ze ook trainingsmateriaal geven!

Je kunt ze bijvoorbeeld het zelfbalende reboundnet van 0,8x0,8 m geven.

Zo zie je maar dat je door verschillende kleine cadeautjes bij elkaar op te tellen een unieke set kunt maken die de persoonlijkheid van die persoon weerspiegelt!

Hoe personaliseer je een voetbal als cadeau?

Om een gepersonaliseerde voetbal cadeau te geven, kun je ons je logo's sturen zodat we de bal kunnen personaliseren. We geven je een visueel voorbeeld van de bal van je keuze met het logo erop gedrukt. Zodra de preview is gevalideerd, kunnen we de voetballen personaliseren en naar je opsturen!

Voor clubs zou dit een origineel cadeau-idee zijn om je spelers een plezier te doen of om ze te belonen na een zwaarbevochten winnend seizoen. Dit gepersonaliseerde cadeau is ongewoon en origineel, dus val op!

Welk voetbalcadeau voor een verjaardag? Top 3 geschenken

  1. Paar voetbaldoelen in de tuin

Als je een cadeau wilt geven aan twee kinderen, of als je je kind en zijn vriendjes een plezier wilt doen, dan hebben we het perfecte paar voetbaldoeltjes voor je! Dit paar voetbaldoeltjes voor in de tuin zal zeker in de smaak vallen bij jong en oud. Bovendien wordt het doel geleverd met alles wat je nodig hebt om te spelen. Je hoeft niet op alles te wachten, je krijgt de doelen, een bal en een pomp erbij!

  1. Footgolf kit

Footgolf is een nieuwe sport die nog niet wijdverbreid is, maar zeker indruk zal maken. Het is een slimme mix van voetbal en golf, waarbij het de bedoeling is om de bal in de hole te krijgen. Dit spel is erg leuk, maar het is ook geweldig om aan je nauwkeurigheid te werken en te leren hoe je je ballen onder controle moet houden. Het is een uniek cadeau dat zeker indruk zal maken op de hele familie.

Dit spel is verkrijgbaar in een versie met één doel en een versie met drie doelen, zodat je een echt parcours in je tuin kunt creëren.

  1. PowerFlick

PowerFlick is een revolutionair trainingshulpmiddel. Uitgerust met een reboundnet en een gebogen schans, kun je het plezier variëren en zowel je passes als je besturing perfectioneren. Je zoon wordt een één-tweetje met dit voetbalitem! Hij zal de uren die hij in je tuin doorbrengt met spelen met zijn nieuwe juweel nooit vergeten.

Welke voetbalcadeaus voor Kerstmis? Top 3 voetbaldoelen

  1. Voetbaldoel 2,7x1,5m

Als eerste kerstcadeau voor een voetbalfan is dit een doel dat perfect geschikt is om in de tuin te spelen. Dankzij het universele formaat zullen zoveel mogelijk mensen tevreden zijn en kun je een geweldige wedstrijd spelen. Getest en goedgekeurd door ons team, we weten zeker dat je dit product deze feestdagen geweldig zult vinden.

  1. Smashball

Smashball is een snel groeiende sport. Superleuk en een geweldige manier om stoom af te blazen, je zult het geweldig vinden om een bal naar het stuiterende net te gooien. Dit cadeau is ideaal voor een 10-jarige jongen die van voetbal houdt, vooral als hij keeper is. Hij zal kunnen werken aan zijn reflexen en explosiviteit.

  1. Tennisbalset

Houdt je kind van tennis en voetbal? Kan het niet kiezen tussen de twee? Geef ze een manier om beide te spelen! Met dit tennisnet kun je zowel tennissen als voetballen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen: 6x0,9m, 4x0,9m en 6x1,1m.

Met dit artikel hopen we je de beste cadeau-ideeën voor kerst en verjaardagen te hebben gegeven. Het belangrijkste om te onthouden is dat het niet uitmaakt op wie je je richt, wij hebben het cadeau dat hen (en je budget) zal bevallen! We zijn er om je te helpen de Heilige Graal te vinden die de ogen van je geliefde zal doen glinsteren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen: info@netsportique.fr

Ontdek onze andere gidsen: selectie van minidoeltjes voor kinderen, vergelijking van kleine kooien voor in de tuin of hoe je een voetbal kiest.

Als je een 10-jarige moet plezieren, zijn hier onze cadeausuggesties.

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.