image

Beschermend net

Veiligheidsnet is "VEILIGHEID"

Visnetten of beschermende netten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dat is de reden waarom deze netwerken ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om voetbal, handbal of tennis - veiligheid is niet alleen een belangrijke kwestie, maar ook voor scholen en clubs. Koop nu je veiligheidsnet en zorg ervoor dat iedereen veilig is.

 

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Veiligheidsnet

Netsportique levert sportnetten en afschermnetten die zeer praktisch zullen blijken op uw sportterrein en gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende soorten sport. Daarnaast kunnen deze netten ook ingezet worden voor totaal andere doeleinden.* Onze afschermnetten kunnen onder andere gebruikt worden als veiligheidsnetten rondom steigers, schaduwnetten, windnetten, als afdekking voor het zwembad om boomblad uit het water weg te houden, dump netten, afdeknetten voor lading op vrachtwagens en/ of aanhangers, en natuurlijk niet te vergeten als balvangnetten voor onder andere voetbalvelden, handbalvelden, volleybalvelden en tennisvelden.

Afdeknetten

Wij verkopen afdeknetten voor lading op vrachtwagens en/ of aanhangers. Onze afdeknetten zijn kwaliteitsproducten die uw lading goed zullen beschermen.

Balvangnetten

Wij leveren balvangnetten die rondom sportterreinen geplaatst kunnen worden. Deze balvangnetten kunnen onder andere gebruikt worden voor handbal, volleybal, voetbal, rugby en tennis. Deze afschermnetten of balvangnetten zijn, net zoals al onze sportartikelen van hoogwaardige kwaliteit die uw sportterrein perfect zullen beschermen en afschermen. Wij bieden balvangnetten in verschillende maten. Onze balvangnetten zijn erg sterk en hebben een grote weerstand. Ze zijn zeer bestendig. Onze beschermnetten worden ingezet om te voorkomen dat ballen buiten het veld geschoten of geslagen kunnen worden. Als zodanig beschermen deze afschermnetten de natuur en zorgen er voor dat u de bal niet hoeft te gaan zoeken.

Afschermnetten op maat

De afschermnetten van Netsportique kunnen dus voor verschillende doeleinden ingezet worden. Wij leveren afschermnetten met verschillende maaswijdte, die bedoeld zijn voor verschillende doeleinden. Een afschermnet met een kleinere maaswijdte is geschikt als balvangnet rondom een tennisveld, terwijl een afschermnet met een grotere maaswijdte gebruikt kan worden rond een voetbalveld, handbalveld of volleybalveld. Daarnaast maken wij de afschermnetten speciaal voor u op maat! Er zijn 2 of 3 verschillende keuzemogelijkheden tussen de hoogten van de afschermnetten. De lengte van het door u gewenste afschermnet kunt u zelf aangeven. De minimale afname is een lengte van 5m. De aangegeven prijs is de prijs per strekkende meter. Zo kunt u zelf al berekenen wat uw afschermnet zal gaan kosten.Wilt u meer weten over onze verschillende afschermnetten of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook kunnen wij u adviseren over het aantal palen dat u nodig zult hebben om het afschermnet aan op te hangen.* Let op: Netsportique kan niet aansprakelijk gehouden worden voor een ongeluk dat veroorzaakt wordt door het verkeerd gebruik maken van onze netten.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.