image

Kindervoetbaldoel: top 9 beste minidoeltjes

Ben je op zoek naar een kindervoetbaldoel voor buiten? Of je nu wilt spelen op een voetbalclub of in je eigen tuin, Netsportique biedt kwalitatieve minivoetbaldoelen tegen betaalbare prijzen. In dit artikel lees je hoe je je doelen kunt kiezen op basis van je behoeften. Ontdek vanaf nu de beste kindervoetbaldoelen voor verenigingen, scholen, lokale overheden en particulieren.

Kindervoetbaldoelen voor verenigingen

Heb je een sportclub en ben je op zoek naar voetbaldoelen waarmee je jonge leden hun favoriete sport in de best mogelijke omstandigheden kunnen beoefenen? Deze koopgids helpt je het beste kindervoetbaldoel voor jouw veld te vinden. Netsportique biedt een breed scala aan kindervoetbaldoelen die voldoen aan de huidige normen. Deze producten zijn perfect geschikt voor trainingen of voetbalwedstrijden voor de allerkleinsten.

Powershot Pro 2,4 x 1,2 m kinderdoel met kliksysteem

Dit Powershot Pro voetbaldoel is een van de populairste modellen onder sportclubs. Het is gemaakt van PVC en wordt door de Franse voetbalbond (FFF) gebruikt in zijn promotiecampagnes "Foot à l'école". Met zijn kliksysteem waarmee het stevig aan de grond kan worden bevestigd, is het ideaal voor het leren en spelen van voetbal. Het product is ook zeer stevig en gaat jarenlang mee. Het doel is 2,4 meter breed en 1,2 meter hoog en wordt geleverd inclusief net en ankers.

Powershot voetbaldoel 1,5 x 1,2 m

Dit Powershot model wordt verkocht met of zonder draagtas en is ideaal voor het trainen van jonge voetballers. Deze kooi van 1,5 x 1,2 meter is licht en makkelijk te vervoeren en ideaal voor beginners om het voetbalspel onder de knie te krijgen. De kooi is gemaakt van PVC en is verkrijgbaar in wit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Veel sportverenigingen hebben dit draagbare model gekozen om hun leden te laten voetballen.

Opvouwbaar aluminium minivoetbaldoel, 1,5 x 1 m

Dit kindervoetbaldoel kan het hele jaar door buiten gebruikt worden, omdat de aluminium structuur bestand is tegen weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Veel voetbalclubs gebruiken dit minidoeltje voor hun trainingen. Het is in enkele seconden opgevouwen en neemt weinig ruimte in beslag in je opbergruimte voor sportuitrusting. Om het op te zetten, vouw je het gewoon uit en klem je de hoeken aan elkaar. Met zijn afmetingen van 1,5 x 1 meter zal dit doel je jonge voetballers zeker bekoren.

Powershot 3 x 2 m Stadion voetbaldoel

Solide en sterk zijn de belangrijkste kwaliteiten van deze Stadium kooien van Powershot. Groter dan hun voorgangers, met afmetingen van 3 x 2 meter, zijn ze beter geschikt voor grotere voetbalvelden en oudere kinderen. Net als de doelen voor volwassenen hebben deze PVC voetbaldoelen een rugleuning om ze op hun plaats te houden. Ze kunnen binnen of buiten gebruikt worden, omdat ze waterdicht en weerbestendig zijn. Bij dit kwaliteitsproduct kunnen verschillende accessoires geleverd worden:

  • draagtas,
  • reserve net,
  • schietwand.

Tuinvoetbalgoal: leuk om mee te spelen

Netsportique biedt ook een assortiment tuinvoetbaldoelen. Deze speelaccessoires voor kinderen zijn ontworpen om jongeren in alle veiligheid te laten voetballen. Om alles te weten te komen over kooien voor je buitenspelen, bekijk je deze koopgids.

90 x 60 cm tuinvoetbaldoel met bal

Dit gemakkelijk verplaatsbare product is het ideale eerste doel om jonge kinderen te leren voetballen. Dit kleine voetbaldoel van 90 x 60 cm kan in enkele seconden worden opgevouwen en opgezet. Geleverd met een kleine voetbal, kan dit doel op gras, zand of een hard terras geplaatst worden. Het wordt geleverd met een verankeringssysteem om de uitrusting op zijn plaats te houden.

Pop-up voetbaldoel

Powershot pop-up voetbaldoelen worden per paar verkocht. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: - 120 x 90 centimeter, - 180 x 120 centimeter. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart en geel, rood en wit of blauw en wit. Er is voor ieder wat wils! Je kinderen zullen veel plezier beleven aan deze leuke en kleurrijke tuinspeelset, in de kleuren van hun favoriete voetbalclub. Na een snelle eerste montage kunnen de afneembare accessoires eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen. Ze kunnen dus in een handomdraai worden opgezet in de tuin of op het strand.

Powershot Pro 3 x 2 meter voetbaldoel

Het Powershot Pro voetbaldoel is 3 meter breed en 2 meter hoog. Het enige wat je hoeft te doen om het te gebruiken is de balken in elkaar zetten. De algehele structuur is duurzaam en kan dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. De Powershot Pro kooi is gemaakt van PVC en stelt je kinderen in staat om voetbal in de tuin te oefenen. Dankzij de grootte van deze voetbaldoelen kunnen ze in groepjes spelen met een keeper die de schoten van de aanvallers moet tegenhouden. Als je wilt, kun je een draagtas, een reserve net en een schietwand met vier doelen om de nauwkeurigheid te oefenen toevoegen aan dit Powershot product.

Baby voetbaldoelen

Zet je kind zijn eerste stapjes en speelt hij graag met een voetbal? Netsportique heeft een assortiment minidoeltjes van hoge kwaliteit waarmee je kind binnen of buiten kan spelen.

Powershot minidoeltje van 0,9 x 0,6 meter

Dit babyvoetbaldoel van 0,9 x 0,6 meter helpt je kleintjes bij het leren. Het is gemaakt van weerbestendig PVC en kan binnen of buiten worden gebruikt. Dit product is extreem licht en heeft afgeronde hoeken voor de veiligheid van jonge kinderen. Het wordt geleverd met een verankeringssysteem om stabiliteit te garanderen. Als je dit product bestelt, ontvang je twee voetbalkooien met netten en vier ankers om ze stevig op hun plaats te houden. Je kinderen kunnen spannende wedstrijden in de tuin organiseren.

Mini stalen doel 1,2 x 0,8 meter

Met 1,2 meter breed en 0,8 meter hoog is dit model iets groter dan het vorige. Het is een uitstekend voetbalaccessoire voor baby's die het plezier van de ronde bal ontdekken. De stalen structuur zorgt ervoor dat dit minidoeltje elke test kan doorstaan. En omdat het zo klein is, is het gemakkelijk te verplaatsen. Je hebt maar een paar minuten nodig om het product in elkaar te zetten en laat je kinderen voetballen in de tuin, in het park of op het strand.

Sterke, duurzame minidoeltjes

Elk minidoeltje voor kinderen op Netsportique is ontworpen om lang mee te gaan. Wij bieden particulieren, professionele voetbalclubs, sportverenigingen en lokale overheden producten van professionele kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken, want de materialen die we gebruiken zijn weerbestendig. Of ze nu van PVC, aluminium of staal zijn, Powershot minivoetbaldoelen voldoen aan de huidige Europese veiligheidsnormen. Je leden of kinderen kunnen plezier hebben en hun favoriete buitensport beoefenen zonder risico op blessures. Ze worden meestal geleverd met haken of een ondersteuningssysteem om ze onder alle omstandigheden stabiel te houden. Deze producten zijn ook praktisch. Ze zijn licht, gemakkelijk te verplaatsen en kunnen worden opgeborgen in een kamer of garage. Als je niet genoeg ruimte hebt om ze op te bergen, kun je kiezen voor opvouwbare of inklapbare modellen. Tot slot kun je het plezier variëren en je kinderen helpen beter te worden door een schietwand te installeren op je kleine voetbalkooi.

Op zoek naar een voetbaldoel voor kinderen? Deze speciale voetbal koopgids helpt je de beste keuze te maken. Netsportique biedt veilige betaling en gratis levering op bestellingen van meer dan €75. We bieden ook een exclusieve korting van 10% voor sportclubs en scholen. Als je vragen hebt, staan onze teams altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@netsportique.fr.

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.