image

Badmintonnet

Badmintonnet

De afmetingen van een professioneel badmintonnet zijn als volgt: De lengte van een badmintonnet is 6,1m en de hoogte is 0,76m. Wanneer u het badmintonnet ophangt moet de hoogte aan de zijkanten van het badmintonnet 1,55m zijn. In het midden hangt het badmintonnet net iets lager. De hoogte van het badmintonnet moet daar namelijk exact 1,524m zijn.

Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Badmintonnet kopen

Netsportique levert 2 verschillende soorten badmintonnetten: een badmintonnet voor het spelen van wedstrijden en een badmintonnet voor badmintontraining. Beide badmintonnetten zijn UV-bestendig. Dit betekent dat u uw badmintonnet buiten kunt late, zonder bang te zijn dat het badmintonnet zal verkleuren of verbleken door zonlicht. Onze badmintonnetten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, tenzij anders is aangegeven in de beschrijving.  Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze badmintonnetten. Een goede kwaliteit van onze badmintonnetten verhoogt de veiligheid tijdens het spelen en zorgt ervoor dat onze badminton artikelen duurzaam zijn, waardoor onze badmintonpalen en badmintonnetten u veel speelplezier zullen bezorgen. Concreet gezien betekent dit voor onze badmintonnetten dat ze rondom volledig afgebiesd zijn en ons professionele badmintonnet voor wedstrijden heeft een netband van PVC. Ons assortiment badmintonnetten is geschikt voor alle verschillende soorten badmintonpalen. Wij stellen alles in het werk om de levertijd van onze badmintonnetten, maar ook onze andere sportartikelen zo kort mogelijk te houden, zodat u uw badmintonnetten, badmintonpalen en andere sportartikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Om dit te bereiken streven we ernaar om deze badminton artikelen altijd op voorraad te hebben en werken we samen met efficiënte leveranciers. Wilt u meer weten over onze badmintonnetten of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.