Rangschikking :
Referentie
Nieuws

Balvangnetten

Netsportique levert balvangnetten in verschillende maten die rondom sportterreinen geplaatst kunnen worden. Deze balvangnetten kunnen onder andere gebruikt worden voor handbal, volleybal, voetbal, rugby en tennis. Onze beschermnetten worden ingezet om te voorkomen dat ballen buiten het veld geschoten of geslagen kunnen worden. Als zodanig beschermen deze afschermnetten de natuur en zorgen er voor dat u de bal niet hoeft te gaan zoeken.

Netsportique hecht grote waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze sportartikelen. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze afschermnetten. Daarom zijn onze balvangnetten, net zoals al onze sport artikelen van hoogwaardige kwaliteit en zullen ze uw sportterrein perfect beschermen en afschermen. Onze balvangnetten zijn erg sterk en hebben een grote weerstand. Ze zijn zeer bestendig.

Afschermnetten op maat

De afschermnetten van Netsportique kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Wij leveren afschermnetten met verschillende maaswijdten, die bedoeld zijn voor verschillende doeleinden. Een afschermnet met een kleinere maaswijdte is geschikt als balvangnet rondom een tennisveld, terwijl een afschermnet met een grotere maaswijdte gebruikt kan worden rond een voetbalveld, handbalveld of volleybalveld.

Daarnaast maken wij de afschermnetten speciaal voor u op maat! Er zijn 2 of 3 verschillende keuzemogelijkheden tussen de hoogten van de afschermnetten. De lengte van het door u gewenste afschermnet kunt u zelf aangeven. De minimale afname is een lengte van 5m.

Wilt u meer weten over onze verschillende afschermnetten of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook kunnen wij u adviseren over het aantal palen dat u nodig zult hebben om het afschermnet aan op te hangen.

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.