Veiligheids-grondverankering voor verplaatsbare senior voetbaldoelen

(2 avis)
Ref : FG1107
Op voorraad
99.99€
Levering binnen 2 dagen
Powershot

Grondverankeringssysteem voor het verankeren van verplaatsbare voetbalgoals
Dit grondverankeringssysteem garandeert de stabiliteit van het voetbaldoel en voorkomt kantelen en omvallen van het doel.

 • Spiraalvormige verankering uit verzinkt staal
 • Verhindert het omvallen van het voetbaldoel
 • Aanpasbaar aan ieder verplaatsbaal voetbalgoal

Deze grondverankering wordt geleverd per stuk. De aanbevolen hoeveelheid grondverankering per voetbaldoel is 2.

Beschrijving

Dit grondverankeringssysteem garandeert de stabiliteit van het voetbaldoel en voorkomt kantelen en omvallen van het doel. Spiraalvormige verankering uit verzinkt staal Verhindert het omvallen van het voetbaldoel Aanpasbaar aan ieder verplaatsbaal voetbalgoal Deze grondverankering wordt geleverd per stuk. De aanbevolen hoeveelheid grondverankering per voetbaldoel is 2.

photo

Opinie

4.5 (2 avis)
 • Claude Leroit
  mar. 27 sept. 2022
  (vertaald uit Frans) Het is echt een interessant product, want het maakt het doel heel stabiel en bovenal is het goedgekeurd voor gebruik in officiële competities! Alles is goed uitgelegd voor de bevestiging, het is OK.
 • Marcel Lecourt
  mer. 20 juil. 2022
  (vertaald uit Frans) Het verankeringssysteem is niet eenvoudig te gebruiken, maar als het eenmaal op zijn plaats zit, is het erg handig
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.