Voetbaldoel met Bodemkokers - Aluminium (120 x 100 mm) - 5 x 2 m

(2 avis)
Ref : FG712
749.99€
 

Vast of verplaatsbaar voetbaldoel 5 x 2m

 • Speciaal ontworpen voor de training van jonge spelers.
 • Afmetingen voetbalgoal: 5x2 m
 • De doelpalen en de doellat hebben een ovaal profiel (100 x 120 mm) en zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium.
 • De rest van de constructie van het voetbaldoel is gemaakt van staal. Versterkt met extra buizen
 

Beschrijving

 

Speciaal ontworpen voor de training van jonge spelers. Afmetingen voetbalgoal: 5x2 m De doelpalen en de doellat hebben een ovaal profiel (100 x 120 mm) en zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium. De rest van de constructie van het voetbaldoel is gemaakt van staal. Versterkt met extra buizen

 
photo

Opinie

5.0 (2 avis)
 • Julien Binche
  jeu. 5 mai 2022
  (vertaald uit Frans) Klantenservice die luistert naar je behoeften en snel reageert om alternatieven voor te stellen. De btu is van echt goede kwaliteit en je kunt voelen dat de gebruikte materialen robuust zijn.
 • Guillaume Montpaçon
  mar. 27 juil. 2021
  (vertaald uit Frans) Super kwaliteit voetbaldoel! Het feit dat dit doel ingeklapt kan worden is superpraktisch, want zo kun je ze langs de zijlijn van een 11-a-side veld zetten en staan ze niet in de weg als ze ingeklapt zijn. Ik kan het alle voetbalclubs aanraden.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.