Set van 3 FOOT GOLF doelen met vlaggenmast en draagtas

(5 avis)
Ref : FGE03
Op voorraad
179.99€
Levering binnen 2 dagen
Powershot
✅ Set van 3 footgolfdoelen
✅ Footgolf is een nieuwe trendy sport voor zowel voetbalclubs als golfclubs! Ook geschikt voor thuisoefening of entertainment
✅ Hiermee kunt u leuke trainingen doen en echte golfbanen maken met verschillende holes
✅ Je hoeft geen gat te graven, gewoon het doel plaatsen en de ring zal buigen om de bal binnen te laten.
✅ Genummerde vlaggen van 1 tot 3
✅ Vlag en schuimrubberen voet
✅ Metalen structuur
✅ Glasvezel staaf

Beschrijving

Probeer nieuwe disciplines met deze set van 3 doelen! Tussen voetbal en golf, ontdek een andere kant van voetbal. Zeer gemakkelijk te installeren en op te bergen ⚽⛳
photo

Opinie

4.6 (5 avis)
 • Matthieu Delhorme
  jeu. 4 nov. 2021
  (vertaald uit Frans) Prachtig product! Het is erg moeilijk om footgolfproducten op de markt te vinden, dus ik ben blij dat ik er hier een paar heb kunnen vinden.
 • Frederic Joigneaux
  mer. 7 juil. 2021
  (vertaald uit Frans) Precies het juiste formaat als je een tuin hebt - onze netten zijn er dol op! Hiermee kun je de nauwkeurigheid van je passen verbeteren.
 • Hicham FARROUJI
  dim. 30 mai 2021
  (vertaald uit Frans) We organiseren een gratis voetbalevenement maar we hebben niet veel middelen, dus Netsportique is zo vriendelijk geweest om wat materiaal te doneren, heel erg bedankt!
 • Momo B
  mar. 23 févr. 2021
  (vertaald uit Frans) toch een beetje duur
 • Louis DUBOIS
  mer. 18 nov. 2020
  (vertaald uit Frans) Doelen gekocht om mijn jongeren te trainen. Leuk en functioneel product om standaardoefeningen mee af te wisselen.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.